Ugens udfordring

nothingnegative

Denne uges udfordring er simpel, men måske ikke så let: Prøv at lade være med at tale dårligt om andre i løbet af ugen. Og se så hvad der sker :)

Udfordringen er inspireret af Yoko Onos lignende, som jeg tidligere har bragt her.

Og det er også et af mine nytårsforsætter, så tænkte, at det kunne være hyggeligt at kickstarte det sammen med jer.

For når man stopper med at kigge efter fejl og noget at rakke ned på, så kan det jo være, at der pludselig er plads til at kigge efter det gode. Og at man opdager noget rigtigt fint.

Måske I vil opleve, at det rent faktisk har en positiv effekt på jeres humør og på hvordan I ser andre.

Måske I bare kommer til at savne at sladre… Der er kun en måde at finde ud af det på ;)

Ps. Læs mere om ‘Ugens udfordring’ i dette indlæg.

english-med-grey21

This monday’s ‘Weekly Challenge’ is very simple, but maybe not that easy: Try to say nothing negative about anybody during this week. And then see what happens :)

It’s inspired by a very similar challenge by Yoko Ono.

When you stop looking for flaws in other people, you might start seeing something really pleasant instead.

Maybe this little challenge will change the way you look at other people and help you feel more positive.

Maybe you’ll just miss something to gossip about. There’s only one way to find out ;)

Ps. Read more about ‘The Weekly Challenge’ in this post.
 

(Visited 1.638 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

 1. Phew, sikke en udfordring. Den virker faktisk ret intimiderende, for det ligger (desværre) bare af og til så dybt at være negativ – også selvom det sjældent er ondt ment! Men den passer alligevel perfekt til det mind-set jeg forsøger at påtage lige for tiden, så jeg vil helt sikkert prøve. Så må vi se, hvordan det går når hele venindeflokken mødes på fredag, haha ;)

  // http://www.moonlitmadness.dk

 2. Jeg vil hoppe med på din udfordring! Selvom man måske ikke tænker over det og bestræber sig på ikke at snakke grimt om andre, så ryger der nok en mindre sviner eller to i løbet af sådan en uge. Jeg tror helt sikkert, at det ville kunne påvirke mit humør i en positiv retning!

 3. Man kommer langt ved at være positiv i hverdagen og fokuserer på det positive i Mennesker

 4. Jeg er med på udfordringen! Som forhåbenligt ikke bliver så svær :-)

  En anden ting er, om du mon ville linke til dine seneste “10 ting jeg vil lave” ude i højre side? Jeg synes så godt om konceptet og har engang imellem gerne ville kigge på listen som inspitation også i løbet af måneden.

  1. Hej Mathilde, det kan du tro, får det fikset i weekenden :) Og ellers kan du altid finde den i menubaren under ‘Føleton’ :) Klem Emily

 5. Det er virkelig en stor udfordring for de fleste, og jeg har forsøgt mig med den det seneste år, men hold op det er svært, når man skal forsøge at samarbejde med nogen, som virkelig er tunge at danse med.
  Så i år prøver jeg med en ny taktik, som gør det lettere at være positiv og lade negativiteten fare. Skal hver dag skrive et positivt ord/kort sætning om dagens oplevelser – det er umådelig svært, men det hjælper på negativiteten, når man i sin sure tilstand kommer i tanke om at man skal finde en lille bitte positiv ting.

  Ellers hjælper det at springe forargelsesartiklerne på FB over, verden bliver lige en tand mere lyserød.

  Jeg håber at udfordringen ikke bliver for svær.

 6. Sindssyg god udfordring!
  Jeg er virkelig ofte slem til at snakke knap så pænt om alle mennesker, og det er jeg rigtig træt af. At det ville lykkedes for mig at holde i en hel uge, det tror jeg næppe, men at tænke over hvad man siger, det er klart en start. Og sladder.. Puh, kan jeg virkelig undvære det? :P

 7. Sådan skal det være, hver gang vi begynder at tænke negativt om en person, skal vi vende det, og tænke at vedkommende jo også gør noget godt, og så fokusere på det. Fantastisk god udfordring.

 8. Rigtig god udfordring! Jeg synes selv at det falder mig ret naturligt at være positiv…og har faktisk nogle gange lidt svært ved at være sammen med negative mennesker….det er bare ret drænende for energi.. Vil prøve at være ekstra opmærksom på ikke at snakke dårligt om nogen – heller ikke dem jeg synes er negative ;)
  Jeg gav forresten engang mig selv en udfordring der ligger lidt op ad denne, men “omvendt” – hver dag skulle jeg sige noget pænt/positivt/rosende/kærligt til en person som jeg normalt ikke sagde den slags til (dvs. at forældre/kæreste talte ikke) – det var også godt – gav bare en god energi og stemning, og jeg blev selv i godt humør af det :)

 9. Hej piger, tak for jeres tilbagemeldinger og tanker omkring udfordringen og fedt at I er på. Pøj pøj med det <3 Klem Emily