Skriv en kommentar

22 Kommentarer

  1. Dvs ikke bagtale nogen negativt – hvis man da kan bagtale positivt. Jeg vil da gerne prøve :)

  2. Fedt! Jeg læste det godt nok som at man skulle sige noget negativt om folk og tænkte at det var da en mærkelig challenge ;) Og som Kamilla skriver længere oppe, så tror jeg heller ikke helt jeg kan holde det, men jeg er frisk på at prøve! Om ikke andet i hvert fald blive mere bevidst om det :)

  3. Selvfølgelig skal man være flinke ved folk, men der er nu ikke noget som god sladder. Så den hopper jeg ikke med på – men hold os endelig opdateret om din egen udvikling!

  4. Jeg vil SÅ gerne prøve – men må ærligt sige, at jeg tror faktisk ikke jeg kan holde det. End ikke de tre dage :P

  5. Sikke en fantastisk udfordring.. jeg er med!! Starter med 3 dage og tror sagtens, jeg kan holde længere.. Har som leveregel, at jeg nødigt siger noget om folk, som jeg ikke ville kunne sige til deres åbne ansigt… (okay okay, jeg fejler da ind imellem, men derfor kan man jo godt efterstræbe det) :-)

  6. Fin udfordring :) jeg er med på bølgen! Synes efterhånden at det, folk kan blive mest enige om, er de negative ting i livet – det må vi da lige vende. Det er jo meget sjovere, at være positiv! At omtale folk positivt, får også én selv til at fremstå langt bedere i andres øjne ;)