En rar søndag

I går var jeg ude at gå en fin tur i det flotte vejr med Penny og Pennys nye kæreste (hun har en del, men ham her ligner hende til forveksling og det ser ud til at passe hundedamen) og bagefter inde at se den ret så spektakulære og dygtige, cirkusagtige forestilling La Verità i Tivoli. Det var så smukt og det ene drømmeagtige ‘billede’ på scenen efter det andet, udført af nogle imponerende artister. Smut endelig ind at se det, hvis I kan få billet.

Bagefter stod den på køkkentid i kollektivet, hvor der blev drukket rødvin og fabrikeret skumfiduser med vanille, lakrids og hindbær og pizza med kartoffel og rosmarin. Indtaget til Arvingerne og så ellers på hovedet i seng at æde sig igennem endnu en masse kapitler i Jane Austens Emma, som det tog mig lidt tid at blive begejstret for, men som jeg nu har svært ved at lægge fra mig.

ENGLISH RECAP: Sunday in Copenhagens famous Tivoli Gardens.

(Visited 461 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

20 Kommentarer

  1. “Hey hey hey, hvad med mig ?” Spørger Leo.
    Men har så også lige måtte forklare ham, at han måske skulle begynde at tone sin “hard to get” attitude lidt ned.

    1. Åh søde Leo, men ja, hun har været lidt ulykkelig over den – tilsyneladende – ikke gengældte kærlighed ;) <3