På en lidt mere lyserød sky

Sådan ca. mine planer for i dag. Magasiner og julegavebøger i nyt, blødt og lyserødt (på ombre-måden) sengetøj fra Auping. Ret så rart. Og måske en tur i det fine vejr. Og når det bliver mørkt, lys i Tom Dixons magiske fyrfadsstage, som jeg også fik i julegave.

Jeg har haft sådan en dejlig jul og juledage med familien og i dag er jeg tilbage i kollektivet og glæder mig til at hygge med pigerne, læse, se film og lave ingenting. Og finde ud af hvad jeg skal have på nytårsaften, der er lige om hjørnet, hvad jeg skal spise 1. januar (næsten vigtigere) og hvad jeg skal have som nytårsforsætter (plejer at vælge noget, der er rart og som jeg kan se frem til).

Ps. Se det første ‘Lyserød sky’-indlæg her

ENGLISH RECAP: My plans for today. Staying in my pink bed with new pink sheets for most of the day reading magazines and books I got for Christmas.

(Visited 557 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

21 Kommentarer

    1. Ja, virkelig god, men også helt, helt anderledes end eksempelvis Stolthed og Fordom, der vist er min alleryndlings. Men måske jeg skifter mening, når jeg har læst Emma færdig ;)

  1. Uuh elsker bloggen green kitchen stories, så glæder mig til at høre om bogen/se opskrifter herinde :-)
    Lyder som en dejlig plan for dagen – nyd det;-)

  2. Åh, gud. Hvor ville jeg ønske at man kunne indrette 200 m2 stuehus ligesom dit værelse, uden at min kæreste ville føle sig helt kastreret.

  3. Uhh lyder hyggeligt! Lav meget gerne et indlæg om ideer til mad 1. Januar. Jeg skal arbejde nytårsaften, så 1. januar bliver min hygge dag :-)

    1. Ih hvor skægt, har netop udgivet sådan et indlæg :) God arbejdslyst og godt nytår :)