Psykologisk Husråd

Jeg har erhvervet en ny plakat, der hænger i mit ‘kontor’ (se hele herligheden her) og både pynter og rådgiver, når jeg skal tage beslutninger, store som små. Synes den er noget så fin og holder meget af Piet Heins underfundige og finurlige gruk og tilhørende skitser.

Find den og andre gruk som posters her.

ENGLISH RECAP: I’ve got a new poster in my office, that is not only decorative but also offers sound advice. Read the translation of ‘A Psychological Tip’ here.

(Visited 1.597 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

19 Kommentarer

 1. Det er godt nok det fineste jeg har set i lang tid! Havde faktisk helt glemt Piet Hein og hans gruk. Lidt en skam, for de er godt nok gode!

 2. Og Piet Hein har – som ret ofte – en klog pointe her. :) Og hvor er den fin!
  Han forundrer og fascinerer også stadig mig. Det er nu dejligt, at livskloge gruk er ret tidsløse.

  1. Ja, de er noget ganske særligt. Havde lidt glemt dem indtil jeg stødte på plakaten…

 3. Det er svært at sige noget klogt efter så fine og kloge ord af Piet Hein.
  Men måske kan jeg glæde dig med et link til en super fin jakke, som jeg så i Des petits hauts’ forretning i rue Montmartre i dag i nuancer, jeg tror vil passe ganske fint til dit herlige lyserøde univers. Så måske man skulle kaste mønten i vejret for “køb nu” eller “vent til udsalget”.
  Se selv her: http://www.despetitshauts.com/en/blouson-tobby-multicolore.html

  1. Jamen, jamen, jamen hvor ER den FIN! Og hvor er du sød at tænke på mig :) Den må vist herhjem at bo. På den ene eller anden måde…

 4. “Af mad på fad og vin i glas er lidt for lidt præcis tilpas” – topgodt slankeråd! Og fin shop i ellers. Tak for linket :-)

 5. Sikke en god og brugbar Gruk – det er ikke en gang løgn.
  Mit hoved prøver at regne ud hvad jeg skal gøre, mens jeg bare kunne lytte til min krop/mavefornemmelse :)

 6. Hej Emily,

  Jeg har prøvet at skrive en kommentar, men ledte efter den og kunne ikke finde den, så ved ikke om den er kommet igennem. Nu skriver jeg så igen :-)

  Jeg er rigtig interesseret i din uddannelse og dit job, kunne du lave et indlæg om det?

  Knus Asta

 7. Sikke en god idé at sprede lidt mentalt overskud og glæde i sit hjem, det tror jeg kan have en rigtig positiv effekt selvom man måske nogle dage bare suser forbi og ikke får nærlæst det. Bare det at vide det står der, det må på en eller anden måde betyde noget. :)

  Kh Anna
  thewonderwomanwannabe.blogspot.com

 8. Årh, der fik du lige et smil frem på mine læber! Jeg elsker dette fantastiske ordsprog. Jeg lærte det da jeg i sin tid, for knap 4 år siden, gik på efterskole – det har siden stået som et citat på min Facebook-profil. Et ordsprog jeg faktisk havde glemt nok så meget om, trods at budskabet er så sandt! Tak for en lille reminder og en fantastik blog ;-)