Min ønskeseddel

ønskeseddel-med-tal

Jeg er vild med jul. Og altså også med gaver, selvom det er sådan lidt forbudt at indrømme. Jeg elsker både at give og få dem (og er lidt barnlig omkring det). At købe dem til andre og finde på, hvad jeg selv ønsker mig. Hvilket er en hel lille sport for mig. Hver gang jeg ser eller kommer på en ting, jeg synes om i månederne op til jul, så skriver jeg den ned med det samme. Resultatet er min juleønskeseddel med lidt af alt det, jeg holder af (for der er som regel også gengangere på listen) og synes om. Og mangler ikke mindst. Til inspiration til jeres egen ønskeseddel (lidt sent) eller til hvad I skal forære jeres veninde, søster, mor eller datter.

Jeg ønsker mig tøj og sko og især nyt løbeudstyr, da det jeg har, efterhånden er i en sørgelig forfatning. Og pæn pynt med funktion til hjemmet, yndige smykker, lidt rart til ansigtet, sunde og inspirerende kogebøger og så et par gode spændingsromaner og krimier til juleferien. Og de må gerne være af Helle Vincentz eller Julie Hastrup, der er favoritter for tiden.

1. L. K. Bennett pumps med sten. 2. Lenneke Wispelway Pineapple vase. 3. Second Female sweatshirt med blondedetaljer. 4. Aiayu striknederdel. 5. Fragments perlearmbånd. 6. Mason Pearson taskehårbørste. 7. Mario Badescu Strawberry Tonic mask. 8. Acai Cleansing Foam fra Rudolph Care. 9. Blodig genvej af Julie Hastrup. 10. Den afrikanske jomfru af Helle Vincentz. 11. Auping Gradient Soft Pink sengetøj. 12. By Malene Birger strik med isbjørn. 13. Aquiesse rejseduftlys (fås bl.a. hos Pour Quoi). 14. Stella McCartney undertøj. 15. byBiehl Forget me not bangle i rose gold. 16. Second Female kjole. 17. mbyM Valentine læderjakke. 18. Ganni stribet striktrøje. 19. Lucy Choi leopard pumps. 20. Y.A.S. blondekjole (perfekt til nytår). 21. Ushie Love Knot ring. 22. Tom Dixon Etch fyrfadsstage23. Ganni glitterstøvler (perfekte til nytårskjolen). 24. Fnubbu pude med print. 25. The Green Kitchen vegetarisk kogebog. 26. Gwyneth Paltrows kogebog It’s all good. 27. EOS Nourish hand and body lotion. 28. Only Play løbejakke. 29. Nike sports-bh. 30. Nike løbeshorts. 31. Adidas by Stella McCartney tanktop. 32. Nike løbetights. 33. Nike løbesko.

ENGLISH RECAP: My Christmas wish list. Well one can always dream right?

(Visited 2.333 times, 3 visits today)

Skriv en kommentar

21 Kommentarer

 1. Jeg har det præcis lige sådan! Elsker at udvælge, købe og indpakke gaver til familie og venner, men er bestemt ikke blevet for gammel til at gå rigtig meget op i at sammensætte min egen ønskeliste. Præcis ligesom da jeg var barn, BR kataloget er bare skiftet ud med alle webshoppernes fristelser ;)
  Vi har et par ønsker til fælles, jeg er også faldet for Ganni støvlerne (de har det flotteste swung!) og Fnubbu puden. Men du har også fået hjertet til at banke lidt hurtigere for både blondekjole og rosa sengetøj…

 2. Jeg elsker når du deler dine ønskesedler med os, sidste jul tyvstjal jeg den del ønsker og kan se at jeg snildt kan gøre det samme i år, skønt med inspiration :)

 3. Mange fine ønsker! :)
  Jeg har længe taget tilløb til at prøve at begynde at løbe, og vil lige høre om hvor meget du går op i det. Forstået på den måde om du køber løbesko efter udseende eller efter om du pronerer (vægten er på den inderste fodrand) eller supinerer (vægten er på den yderste fodrand)? Jeg ved nemlig ikke om jeg bare kan gå ud og købe en løbesko og prøve løb af, eller om det er vigtigt at få præcis den type løbesko som passer til mine fødder.

  1. Hej Helle,

   Jeg pronerer helt vildt og må ‘desværre’ løbe i sko, der modvirker dette. Ellers får jeg skinnebensbetændelse. Så skoene ovenfor er drømmeskoene, men virkeligheden ser desværre anderledes ud, ret grimme blå sko ;)

   Jeg kan varmt anbefale Kaiser Sport til løbetest og -sko, hvis du bor i København.

   Dog kan mange snildt løbe i ‘almindelige’ sko. Jeg løber ca. 30 km om ugen, så det er jo en større belastning end hvis man løber 10, så det skal man også have med i billedet.

   Kh.
   Emily

   1. Hej Emily

    Tak for svar – så kan jeg godt se at det er nødvendigt at have de rigtige løbesko. Det må også (med tiden) kunne mærkes hele vejen op i knæ og ryg hvis belastningen kun falder på en del af foden.

    Jeg bor i København, så vil helt sikkert have Kaiser Sport i tankerne når jeg får taget mig sammen til at kaste mig ud i løberiet :)

    Kh Helle

 4. Så inspirerende at se andres ønsker, det er altid så svært for mig at finde ønsker af en eller anden grund??? Derfor elsker jeg at læse hvad andre ønsker sig og derigennem selv få inspiration. Det er jo udelukkende rare sager du har på din liste og indtil flere lækre items måtte gerne flytte ind hos mig, særligt den læderjakke! :)

  Nu er jeg så heldig at have fødselsdag i januar, så der er flere ønsker der skal skrives ;) Tak for inspiration :D

  Kh Anna
  Hej :)

  Sikke en fantastisk anmeldelse at læse! Jeg har længe kigget på Ones produkter og været fristet til at prøve især Heat, men har haft mine forbehold, netop fordi jeg syntes det virkede en smule unaturligt at sætte forbrændingen så meget op med nogle piller. Det har virkelig hjulpet at læse om din erfaring med dem og det gør at jeg nu stadig tænker mig lidt om, men har mod på at prøve dem – bare starte forsigtigt op og med omhu.

  Vil du fortsat bruge dem, eller mener du de er bedst kun til en kickstart periode som du nævner?

  Kh Anna
  http://thewonderwomanwannabe.blogspot.com

  1. Hov, den har dobbeltkommenteret kan jeg se! Det må være en fejl, sorry!
   Jeg læser altid mange blogs samtidig og jeg har åbenbart fået to kommentarer ind på dit indlæg, det er jeg ked af :)

 5. Er vild med det hele. Synes faktisk ønskelister er blevet svære i takt med at jeg er blevet voksen… Folk har fået en mistænkelig tendens til at give mig ting jeg for alvor har brug for…

 6. Ganni støvlerne har også været på et af mine blogindlæg i dag, de er simpelthen så flotte! Tror ikke jeg kan leve meget længere uden dem ;-)

 7. Åh læderjakken fra mbyM har simpelthen hjemsøgt mine drømme i evigheder. Lige siden jeg ved et uheld kom til at gramse på den i en Message forretning i Aarhus :b
  – Kan dog tilføje, at lige da jeg skulle til at købe den, endte jeg med en model fra Cigno Nero i stedet, som er mindst lige så lækker, og 100,- billigere. En sparet krone er som bekendt bedre end en tjent ;)

 8. Skønne ønsker simpelthen!
  Er også vild med din æstetik omkring opbygning af layout – gør det hele ekstra tillokkende :)

  Kan du afsløre hvilken font du har brugt til overskriften?

 9. Hej:-)
  ved du hvor man kan få de nike læbesko henne? når man trykker på linket så kommer de ikke op. men noget helt andet.
  på forhånd tak

  1. Hej Christina,

   Indlægget er fra før jul, så nogle af links’ne virker desværre ikke længere, fordi tingene ikke er på den pågældende webshop længere…

   Men de hedder nike-performance-flyknit-lunarone hvis du vil lede efter dem :)

   Kh.
   Emily