Små ting

valmuer

{Valmuer fra mig til mig}

Jeg er lige akkurat kommet hjem efter en virkelig dejlig tur på spa i yndlings-Sverige med min mor. Har plasket og læst og ladet den ene ansigtsmaske tage den anden og så har jeg sovet som en baby eller en sten. Ved ikke helt hvilken af delene, men godt var det.

Som om det ikke var nok, kommer min kæreste hjem i aften, efter at have været ti dage i Japan. Føler mig som en lykkens pamfilius og glæder, glæder, glæder mig til at hente ham i lufthavnen lige om lidt. Har savnet ham helt ned i tæerne. Planlægger at ligge i ske med ham resten af ugen. Uden afbrydelser.

Virkeligheden ser dog lidt anderledes ud for dels er der rare planer og gode opgaver og arbejde at tage sig af og dels skal skurken kommentere X-Games på DR3 hele weekenden, men så kan jeg jo nyde ham fra den anden side af skærmen ;)

Jeg håber, at I også får en dejlig uge <3

english-med-grey21

I’ve just returned from a lovely spa trip in Sweden with my mom. Two days of swimming, unwinding, reading, sleeping and masking was P.E.R.F.E.C.T. and now I’m more than ready to take on a new week. And as if that wasn’t enough my man is (finally!) coming home today after 10 days in Japan. I’ve missed him like crazy and can’t wait to pick him up in the airport tonight. 

Here are a few of the things that made the past week extra stellar: Poppies from me to me, my spa kit of magazines and masks, a cinnamon bun when in Sweden, a beautiful sunset on my way home through Copenhagen, seeing Terry O’Neill’s amazing photo of Faye Dunaway in real life, Swedish candy souvenirs and Danish cream buns (these literally gets me through winter).

Have an amazing week everyone <3

spalife

{På spa i Sverige med min mor… og alle mine masker}

kanelbulle

{When in Sweden}

langebro udsigt

{Solnedgang set fra Langebro. Kan godt lide min cykeltur hjem om aftenen, når den ser sådan ud}

fayedunaway

{At se Terry O’Neills legendariske foto af Faye Dunaway i virkeligheden}

polly

{Svenske sliksouvenirs}

fastelavnsboller

{Chloe Nørgaard er enig. Fastelavnsboller for president}

(Visited 1.696 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

17 Kommentarer

 1. Hvad laver han egentlig ham der #drømmemanden? Du har fortalt, at han har åbnet en butik. Men er han ellers en af de der lækre mænd der “bare” lever at sin hobby, der virker til at være skiløb? Jeg har i øvrigt aldrig selv stået på ski, men jeg elsker at se X-games og skiløb i alle former. Burde prøve det, ha ha.

  1. Jamen drømmemanden har et firma der både har distribution af diverse sports/performance udstyr og har filmproduktion (primært ekstremsportsfilm), herunder har de så også butikken i Elmegade og ved siden af har han så af og til kommentatorjobs på DR og lignende. Han er tidligere professionel skiløber (freeride og freestyle) :) Du kan se ham på DR3 i weekenden, han er den af dem uden hår, men har nok en kasket på. Kram Emily

 2. Sikke en solnedgang! Hold da magle. Det syn bliver man aldrig træt af :)

  Er ret så sikker på, at verden ville blive et bedre sted, hvis vi fik Fastelavnsboller for Prez! Men kun, hvis den der bagerjomfru begynder at skamme sig a.s.a.p og aldrig pakker tre fastelavnsboller i en kasse til to igen, haha.

  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Nej vel?

   Hahaha… ja, de var lidt klemte de små stakler, lyder næsten som om du (virkelig) ved hvad du taler om Lisbeth ;) Kram

 3. Endnu et dejligt indlæg! Jeg elsker virkelig dine “små ting” <3 Det sætter lys på hverdagen, og får en til at tænke på, at selvom det ikke lige har været den bedste uge, kan man altid tænke på de små ting som gør én glad og som man kan sætte pris på. Det er en stor hjælp når man har travlt med studiet, og ikke får set familien og veninderne så meget som man gerne ville – så kan en fastelavsbolle også gøre mirakler!

  Fortsat god uge! :)

  1. Det bliver jeg så, så, så glad over at læse Celine, for det er jo lige akkurat intentionen <3 Rigtig dejlig uge til dig, må den blive fuld af små, rare ting :) Knus

 4. Hvor er den fine toilettaske fra du har haft med på Spa? Søger en ny til alt mit dullegrej ;-)

 5. Åh, en smuk solnedgang. Naturen kan man næsten altid stole på, hvis man har brug for at blive “blown away” :)
  De der Polly-tingester må jeg hellere få smagt, synes jeg har hørt flere sige, at de er temmelig gode.
  Og fastelavns-boller. Åh, godt det snart er weekend ;) Eller, om et par dage.

  1. Pas på med Polly, det er tæt på at være mere vanedannende end narko, så er du advaret ;)

   Klem

 6. Hej Emily,

  virkelig hyggeligt med dine “små ting” indlæg :)
  Hvor har du set Terry O’Neills udstilling hen?

  1. Det var kun det ene billede. De har en stor permanent fotoudstilling på Tylösand Hotel, hvor jeg var på spa i weekenden :) Dejligt at du synes det er hyggeligt. Klem

 7. Hehe, hvis du engang får en baby, vil det udtryk måske ændre mening ;-) Min baby sover ihvertfald ikke så godt, hehe :-D