Små ting

fastelavnsboller

{Fastelavnsboller. Enough said}

Sidste uge bød på mange små og store herligheder. En del af de små er at finde nedenfor og når det kommer til de større, så kan jeg ikke lade være med at fortælle, at vi bookede billetter til Bali til påske. Spørg lige om jeg glæder mig. Det gør jeg. Helt ustyrligt!

Men jeg har efterhånden også sluttet fred med januar i Danmark og hygger mig ret godt med det fabelagtige vintervejr kombineret med indenusseri og dertilhørende sysler (bagning, læsning, strikning og fastelavnsbollespisning). Og så er jeg ellevild over, at det er blevet rigtig vinter med masser af sne. Holder sådan af de forskellige årstider, når de træder i karakter og man for alvor kan mærke dem.

Rigtig dejlig mandag til jer <3

english-med-grey21

My past week was filled with nice things and we even ordered tickets to Bali for Easter. Really looking forward to (try to) surf again and enjoy a warmer climate in just two months. But winter in Copenhagen isn’t that bad at the moment as we got snow and lots of it last week. I love when you can really feel the different seasons which makes me appreciate to live where there’s a lot of variation in temperature and weather.

Among other things that made me smile the past week were some great pastries, a sunset walk with my dog in the snow, homemade paleo bread, a pretty flower arrangement, a delicious rhubarb soda and a very though provoking and inspiring article on moving from the city to the country side in this months Danish ELLE.

winterwonder

{Solnedgangstur i Winter Wonderland (aka Utterslev Mose) med yndlingshunden}

paleobread

{Hjemmebagt palæobrød}

flowers

{Fineste blomsterforæring herfra}

rabarbersodavand

{Måske den bedste sodavand nogensinde. Fandt den i 7-Eleven på Elmegade/Nørrebrogade}

artikelelle

{Artiklen Into the Wild i februarnummeret af ELLE. Meget inspirerende og tankevækkende}

 

(Visited 2.334 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

20 Kommentarer

  1. Den er helt genial. Jeg er ellers ikke den store sodavandsdrikker, men denne er et hit! Klem Emily

 1. Faar helt lyst til fastelavnsboller – bedste forkaelelse i de kolde maaneder! Kender du mon en bager i Paris der laver noget der minder lidt om de gode danske? :)
  Nu kom du jo med juicetip i sidste uge (tak!), saa jeg krydser fingre :)

 2. Jeg er så hamrende misundelig på jeres enorme snemængder derovre! Her i Odense har vi kun fået en lille smule, og det er faktisk først i dag, det er blevet noget, der er nogenlunde sjovt at kigge på. Mere sne til Fyn, tak! :)

  Jeg ELSKER dit billede af Penny på bænken. Det er jo nærmest magisk! :)

  // http://www.moonlitmadness.dk

 3. Åh, jeg vil virkelig også gerne snart ud at rejse til varmere himmelstrøg. Bali bliver alt for fedt for jer! :)

  Det er nogle dejlige “små ting”, og Penny er mindst lige så sød som hun plejer, sådan i det smukke snelandskab.

 4. Bali lyder helt fantastisk! Vi overvejer selv at tage dertil til sommer. Et indlæg med de ting, i planlægger at se der og måske en generel guide/tips til Øen er meget kærkomment

  1. Det er modtaget :) Dog skal vi ‘bare’ på surf camp, så der bliver nok ikke så meget tid til overs til at tage rundt, men lad os se på det :) Klem

 5. jeg vil vove at påstå at den bedste sodavand smager af granatæble og er fra søstrene grene :)

 6. Sikke en herlig uge du har haft!
  Og jeg er helt enig i den sidste, med artiklen fra ELLE – hun har virkelig fat i noget, men som hun skriver, mener jeg også at ungdommen skal leves i byen, hvor det hele sker ;-)

  PS. i artiklen med Josephine Skriver, er jeg den omtalte akavede kollega – Håber alle fik et lille smil på læben da de læste det, hahaha

  1. Åh hvor hyggeligt at du også læste artiklen og syntes om den.

   Haha… hvor herligt at det var dig! Synes nu det var sejt at du bare sprang ud i at sige at du var fan og gav hende et kram, det havde jeg også gjort :) Knus Emily