Små ting

stringhylde

{Ny hylde over sengen. Indkøbt til projektoren, men pynter nu også ret fint}

Selvom det er noget gråt og vådt, så kan jeg så småt mærke forårskulleren komme snigende og er så taknemmelig over, at det stadig er lyst klokken fem. Det føles som at få et par ekstra timer forærende og I kan tro, at jeg udnytter dem. Både til at få trænet en masse frem mod surf i marts (og halvmaraton i april), men også til at få taget hånd om hængepartier. Og lægge virkelig gode og spændende planer for dette år. Både hvad angår det private og profesionelle. Glæder mig sådan til løbende at dele meget mere med jer :)

Sidste uge var modeugefestivitas og -arrangementer og veninde- og familiehygge i weekenden. Og masser af rare, små sager og øjeblikke, hvoraf nogle er samlet her.

Denne uge står på flere spændende møder, et par hyggeligt arrangementer (håber jeg da), en fødselsdag, en fernisering og et besøg hos en sej dame. OG så starter jeg til crawl på søndag. Det er aldrig for sent at lære noget nyt vel? ;)

Håber at I også får en fantastisk uge <3

english2lyse

Some of the little things and moments that made the past week extra special: New shelves over our bed, late night wine and charcuterie, a completed knitting project, meeting Caroline de Maigret, pot luck brunch withs friends, perfect leather pants, my two loved ones and cinnamon bun leftovers.

I hope this week will turn out great for everyone of you <3

fiat

{Rosé og charcuterie på Fiat med Sidsel}

strikhue

{Færdig hue. Er altså lidt stolt af mig selv}

carolinedemaigret

{Caroline de Maigret og hobbitven på Den Franske Ambassade i fredags. Og nej, jeg sidder ikke ned ;)}

brunch

{7 søde damer til søndagssammenskudsbrunch hos mig}

aninebinglæderbukser

{Drømmelæderbukserne er landet. Nu skal jeg bare finde en dag uden regn og cykelture at indvie dem}

elsklinger

{De her to <3}

kanelsnegl

{Når der er sådan en her tilbage fra førnævnte brunch}

 

(Visited 3.243 times, 6 visits today)

Skriv en kommentar

42 Kommentarer

  1. Jeg venter også spændt på at finde ud af, hvor den er fra:) Og måske et par ord om, hvor godt det fungerer – kan man fx se noget i dagslys?

  2. Hej piger, den er fra Xsories og er pocket-udgaven. Vi har lige købt nummer 2, da nogen (hos host) kom til at smadre den første (derfor den har fået en hylde nu). Har ikke prøvet den om sommeren, men her om vinteren fungerer den fint om dagen, men kræver dig at man lige trækker gardinerne for. Så hyggeligt at kunne holde ‘biograf’ i sengen :) Knus Emily

 1. Et teknikspørgsmål her på en meget grå mandag :)
  Hvor er jeres projektor fra? Og skal man slå computeren til den med et kabel? (Der er snart både sæsonstart på Suits, Girls og Game of Thrones, så det er måske en god investering :) )

   1. Tak for svaret! Jeg har lige et opfølgende spørgsmål. Eller to faktisk :)
    Har I så købt den på Amazon? Og larmer blæseren, når I ser film/serier?

    Og så glemte jeg at skrive, at jeg er vild med dine ‘små ting’ – de er inspirerende på grå mandage!

 2. Så fine små ting – er altid fan! <3

  Må jeg spørge hvor din flotte hylde er fra og kan købes? :-)

  knus

  1. <3
   Det er en String hylde og den er købt hos Munk på Torvegade på Christianshavn, men kan fås mange steder :) Klem

  1. De er fra Anine Bing og var også lidt af en investering :S Men har sukket efter dem længe og håber de er det værd :) Kram

 3. Hej.
  Jeg tror (håber) at du skal designe et par cool sneakers eller lign som skal sælges i din kærestes butik. Det ville være win win! Vildt gæt?

  1. Hov ja, dét kunne være!
   Sidder også og gætter på, hvilke planer der er på tegnebrættet i det kommende år!
   .. Måske bryllup? :D haha, åh, er allerede vildt nysgerrig på dine planer, Emily.

  2. Haha… ingen af delene. Endnu i alle tilfælde. Men vil foreslå ham begge dele ;) Kram

 4. Jeg synes det er imponerende, hvor meget du når! Er lidt nysgerrig på, hvordan du får planlagt det hele… Så kunne det være muligt med en eller anden form for gennemgang af en uge? Måske delt over flere indlæg på en eller anden hyggelig, kreativ måde, hvor vi kan følge lidt med i din hverdag – både med møder og fritid, arbejde og fest, træning og sofahygge :)

  1. Ja, jeg er ikke så god til at sidde stille ;) Hvis du klikker på ‘Føleton’ og ‘Personligt’ oppe i menubaren, så ligger der derunder nogle indlæg, der hedder ‘min uge’. Der kan du se en gennemgang af en uge hos mig. Men kunne være at jeg snart skulle lave sådan en tur igen :) Kram

 5. Du har Patti Smith’s M Train stående – jeg nappede den i lufthavnen på vej til Berlin i forrige uge og nød at læse den. Så stemningsfuld :) Hvis man er til sort kaffe, katte, drømme og erindringer er den et must. Og så elsker jeg bøger læst på ferier som fremkalder ferieminder, når man senere bladrer i dem.

  1. Ja, den er virkelig fin. Og ja, man bliver frygteligt kaffetørstig af at læse den ;) Og får lyst til mørkt brød med olivenolie. Klem Emily

  1. Det er fundet på Etsy :) Tror du kan søge på ‘skull planter’ og finde det. Knus

 6. Hej Emily
  Jeg synes projektoren ser lidt større ud end pocket-udgaven. Er det måske mini-portable-udgaven? Mvh Rie

  1. Av det kan godt være, det er ikke lige min afdeling ;) Prøver lige at høre kæresten ad. Kh. Emily

   1. Det må du gerne :) Jeg leder nemlig efter én i den størrelse, som I har. Så hvis det er mini-portable-udgaven, så tror jeg, at jeg har fundet mit match :)

   1. Ok, tak for svar :) Aninebing.com er amerikansk hjemmeside, er det ik?
    Jeg har aldrig bestilt noget online fra USA, kommer der så dansk told og moms afgifter oveni prisen?
    Kh Diana

    1. Jeg har bestilt derfra 2 gange og har ikke betalt told, men kan jo være at jeg har været heldig, så kan ikke garantere det :) Kh Emily

 7. Hvor er uret på hylden fra, og, til et mere mærkeligt spørgsmål, lyser det rummet meget op når det er mørkt?

 8. Kære Emily,
  Hvor er det bare super fint. Er meget nysgerrig efter at vide, hvor din Sengegavl/seng er fra?
  Kh Lotte

  1. Den er fra Auping og er tilmed lavet i et bæredygtigt genbrugsmateriale :) Knus Emily