Små ting

vaflerbrombær

{Vafler med chocolate chips og brombær}

Det her er en større omgang små ting, men den seneste uge var virkelig god, så det er svært at vælge ud. Og hvorfor også gøre det? Kan generelt godt lide The more the merrier-konceptet og i særdeleshed, når det kommer til gode hverdagsøjeblikke og ditto glamour. Og billederne her er bare lidt af det. Blandt det der ikke blev foreviget per foto, må jeg lige nævne herlige (omend mudrede) ture med søde, glade Penny, første 10 kilometers løbetur dette år (havde frygtet den lidt, men det gik så fint), første crawl-lektion (havde frygtet den meget, men det viste sig at være skægt takket være dygtig og pædagogisk svømmelærer) og sidst men ikke mindst Den danske pige, som jeg så i lørdags. Og som virkelig rørte mig.

Denne uge bliver relativt stille og rolig og kulminerer i en sommerhustur med min kæreste i weekenden. Det glæder jeg mig stort til. Men også til de små ting inden da. En venindeaften, svømmelektier, en meget tiltrængt frisørtur og så en 30-års fødselsdag.

Jeg håber, at I også får en rigtig dejlig uge :)

english2lyse

Some of the small things that made the past week sweeter (literally in some of the cases): Chocolate chip and blackberry waffles, a cute plant and interior shop, a tiny clothing rack so I can see some of my clothes and remember to rotate them more often, first lumpfish roe of the year, the Niki de Saint Phalle exhibition at Arken Museum, Benefits brow bar in Sephora, a lunch followed by delicious cakes and celebrating Valentines Day.

bakshop

{Bak Shop på Gl. Kongevej som jeg først lige har opdaget}

tøjstativ

{Nyt, lille stativ så jeg kan have lidt af mit tøj fremme, så jeg husker at variere og rotere}

stenbiderrogn

{Årets første stenbiderrogn til frokost med hende her på Bistro Boheme. Så er det snart forår!}

nikidesaintphalle

{Måtte gerne hænge hos mig. Fra Niki de Saint Phalle-udstillingen på Arken. Kan varmt anbefales}

benefitbrowbar

{Og det samme kan Benefits fine brynbar i Sephora}

andreaelisabethrudolph

{Fredagskage hos Andrea}

valentinesgaver

{Valentines-amok. His & hers}

adidassneakers

{Indholdet af min gave. Helt perfekte <3}

 

(Visited 3.435 times, 3 visits today)

Skriv en kommentar

25 Kommentarer

 1. Jeg NYDER alle dine billeder i “små ting” så for min skyld må du meget gerne poste flere billeder :)

 2. Fed idé med tøjstativet – hvordan bruger du det sådan helt konkret? Og hvor meget fylder det i rummet?

  1. Planlægger at vælge lidt tøj ud hver uge, som jeg gerne vil bruge. På en måde er det nemmere at få det med i loopet, når man kan se det synes jeg. Det fylder ca. 20 cm på hver side af stangen hvis det giver mening? Men de kan fås i mange størrelser :)
   Kh. Emily

  1. Ja det er slet ikke så tosset endda, jeg blev i alle tilfælde overrasket over hvor meget mine (sparsomme) bryn kunne optimeres.

   Lige over :) Kram

 3. Kunne man forestille sig, at skoene bliver en del af et outfit-post om ikke så længe?
  Synes de er mega fede, men vil gerne se, hvordan de sidder på fødderne, inden jeg selv investerer :)

 4. Åh elsker bare de små ting. Dine indlæg får mig til at huske på og værdsætte de små ting i mit eget liv.

  Dine billeder har ofte et lyserødt filter både i direkte men også i overført betydning. Det elsker jeg og forsøger at se mit eget liv med lignende briller. Det gør det hele lidt dejligere.

  De fine kopper der er dækket op med hos Andrea, har du mulighed for at undersøge hvor de kan købes? De er født fine og vil passe perfekt i min campingvogn.

  Tak for den bedste blog
  Trine

  1. Tak for din dejlige kommentar Trine <3

   Jeg har spurgt og de er købt i Notre Dame.

   Selv tak og mange tak for at du læser med.
   Kram Emily

 5. Hej.. Synes det er en fantastisk blogg du har.. Ved du hvor Andreas fantastiske sko og bukser er fra ?