Put a bow on

bow4

skjorte Zara// jeans Selected Femme// støvler Bianco// taske Saint Laurent

I sidste uge købte jeg denne skjorte på udsalg i en art ‘hit & run’ i Zara. Er ikke den mest tålmodige udslagsshopper, men besluttede mig for alligevel at give det et (kort) skud. Hvilket blev belønnet med en fin skjorte, der tilmed har rystet komplimenter af sig i massevis. Noget der (af ukendte årsager) føles ekstra godt, når man har givet under 150 kr. for genstanden, der beundres.

Og når den tilmed har et bånd, man kan binde til en sløjfe i halsen, så vil begejstringen ingen ende tage ;) Synes det ser så fint ud og tænker, at idéen nemt kan overføres til sløjfeløse skjorter, hvis blot man har et pænt bånd i passende længde og farve. Eller måske det endda kunne være ekstra fint med en kontrastfarve?

Christina var så sød at tage billederne her i går til den hyggeligste Custommade pressefrokost på Amass (så vildt sted jo!), derfor den lyserøde pose. Der dog næsten er så pæn, at jeg gladeligt ville have den med som accessory hver dag.

Hav en rigtig dejlig weekend lige om snart <3

english2lyse

I love this shirt that I found on sale last week. Especially the bow detail, that one can easily apply to a bow less shirt as well. Just tie a piece of ribbon in a matching (or even contrasting color) and voilà!

Have a lovely weekend <3

bow2bow5bow1bow3

 

(Visited 1.688 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

 1. Fine Emily :-) Har du mon lyst til at dele hvordan du redigerer dine billeder til instagram? Jeg synes det er så fine og ikke mindst ensartede. Jeg tænker, at mange af dem jo nok er nogle du i forvejen redigerer til bloggen, men mon ikke der er nogen, som aldrig når den vej igennem..? :-)

  1. Hej Sofie,
   Ja, det kunne der måske komme et helt lille indlæg ud af. Men for nu kan jeg fortælle at jeg bruger VSCO-cam til at redigere og så instagrams egne værktøjer :) Og tak <3
   Klem Emily

 2. Elsker bindesløjfer! Jeg bruger også lange, smalle tørklæder til at lave sløjfer af :-)

 3. Det ser virkelig lækkert ud med den sløjfe. Har selv et bånd liggende som jeg flere gange har overvejet at binde til en skjorte, men så alligevel hoppe fra igen.. kunne være man skulle springe ud i det, for det ser virkelig fint ud.

  Frejjack.com

 4. Så fine billeder og bluse! Og ikke meget vintergrå teint at se der ;)) så det må da virke, det med de små tricks fra forleden dag..

  1. Haha… takker mange gange (og sender venlige tanker til foundation og blusher!). Knus

 5. Enig, det er en super fin bluse og kan også godt lide prisen. Bare en skam der ikke er så mange at vælge i mellem på markedet, det er lidt ærgerligt, for det jo rigtigt flot ud. Må indrømme at gemmer alle mine (pæne) poser fra tøj og sko indkøb, de pynter nemlig rigtig godt, er lidt misunderlig på din pink :) Rigtig god weekend

  1. Hehe… det gør jeg også. Tror ikke helt kæresten kan forstå hvorfor der skal være proppet med Acne, IRO og Custommade poser i soveværelset ;) Knus