Red sweater on

redred7

Jeg har endnu et nytårsforsæt og det handler om at gå mere i rødt (ej at forveksle med at se rødt). Synes det er sådan en pæn og glad farve, der virkelig lyser op. Alligevel ejer jeg stort set intet rødt, men det kan der heldigvis laves om på. Læs mere om mit røde nytårsforsæt Feel Selected i dag :)

Apropos røde trøjer kan jeg ikke lade være med at tænke på dette klip fra Kundskabens Træ. Lidt hyggeligt.

english-med-grey21

I have yet another new years resolution and this one is about wearing more red. I find it such a pretty and happy color that really pops. That said I hardly own any read pieces but that’s about to change. Read more about my red resolution on Feel Selected today :)

redred9

Jeg har efterhånden fundet en ‘basisuniform’ som jeg har det rigtig godt i og som gør det nemt om morgenen, men jeg vil også gerne lege lidt mere med farver og feminine sager igen :)

Har I noget I planlægger, at gå mere eller mindre i her i det (næsten) nye år?

english2lyse

Even though I have a favorite ‘uniform’ that I feel really comfortable in and which makes it very easy to get dressed in the morning, I’d love to play a little more with color and more feminine accents :)

Do you have anything you plan to wear more often (or wear less) this year?

redred11

 

(Visited 2.038 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

13 Kommentarer

 1. Jeg elsker rødt! Rødt tøj kan bare være temmelig svært at opdrive herhjemme …
  Jeg er især glad for min røde frakke, mine mørkerøde støvler og mine røde sommerkjoler :-)

  Jeg går aldrig i bukser men vil se, om 2016 bliver året, hvor jeg hopper i et par jeans el.lign.

  1. Åh det lyder som om du er ekspert på rød :D Men ja, kan godt følge dig i at det nok ikke er den nemmeste farve at finde i sorte, sorte (når det kommer til tøj) Danmark…

   Pøj pøj med jeans-forsættet :D Kram

 2. Synes det er så sejt at du laver sådan en udfordring for dig selv. Jeg kan godt lide rød, men synes desværre ikke det klæder mig, andre har dog en anden mening (heldigvis) ejer kun en ternet skjorte i rød. Men kom endelig med flere eksempler på rødt tøj, synes tit det er en svær farve at rykke ind i sin garderobe. Den kjole du har på, på forsiden af din bog, hvor er den købt? Så du var med i garderobe-snageren, rigtig fed serie. Hapsede lige nogle af dine garderobetips, dem kan man aldrig få for mange af.

  1. Ja, jeg synes også den er lidt svær, men vil gøre forsøget :)
   Kjolen på forsiden af min bog er fra Just Female, men er mere end 3 år gammel, men måske du kan finde den brugt på Trendsales eller lignende :)
   Ih hvor dejligt at du kunne bruge det i Garderobesnageren. Klem

 3. Hej Emily,

  Fin trøje og hyggeligt med dine nytårsforsæt.
  Jeg sidder dog gang på gang og undrer mig over dine Selected indlæg. Der står ikke nogen steder tydeligt at det er spons eller givet til dig i gave eller noget andet. Det er meget rart for os læsere at have klare linker omkring indlæg der er spons og indlæg der kommer helt impulsivt fra hjertet (og så er det andet jo ganske ulovligt og skjult reklame). Du er en af de helt store blogs så jeg kan tænke mig til at du tjener en del penge på sidevisninger, annoncer mm. OG det er ganske fint, men det vil klæde dig og bloggen at være helt tydelig omkring retningslinjerne.

  Vh Sara

  1. Hej Sara,

   Det er jeg ked af at høre. Dette er bare tænkt som et tip om et (synes jeg) fint indslag Selected har lavet om mig ovre på deres egen blog.

   Når jeg laver sponsorerede indlæg for Selected (eller andre) så mærker jeg det altid, som du eksempelvis kan se her: http://emilysalomon.dk/2015/08/19/back-to-work/, http://emilysalomon.dk/2015/11/26/black-friday-hos-selected/

   Dog kan jeg godt forstå hvad du siger og se at det kan virke lidt som en gråzone, når nu jeg også laver andet med dem og jeg vil være opmærksom på den slags sammenfald i fremtiden, så der er max gennemsigtighed :)
   Kh. Emily

 4. Jeg har ikke lavet andre specifikke planer for min tøjstil end at gå lidt mere med mine kjoler, og med lidt mere skal der kun få gange til om året, før planen er indfriet. Temmelig overkommeligt vil jeg sige. :-)

  Har et stort ønske om et par meget specifikke Minna Parikka sko til mit og mandens bryllup i år (vi er gift, men gifter os igen i år på helt vores egen måde og kun ham og jeg). De er meget dyre til min økonomi, men drømme er der altid plads til. :-)

  Går i øvrigt meget i røde nuancer, så jeg synes rigtig godt om, at du vil integrere mere rød i din garderobe generelt. Hep.

  1. Haha… ja, det er vist lige til at overskue :) Synes ellers kjoler er det dejligste og nemmeste i verden, for så behøver man ikke at tænke på sammensætning af over- og underdele, men får ligesom hele outfittet ‘foræret’ på én gang.

   Åh det lyder vel nok fint med et ekstra bryllup, ønsker for jer at det bliver helt fantastisk (og at det måske bliver i de fantastiske sko) :)

   Tak for hep. Klem Emily

 5. Rød er også bare sådan en smuk farve, når den bruges rigtigt. Især her i de mørke måneder! :)

  Har netop været ude og gøre mig en “investering” i den dur i dag. Har ENDELIG fået taget mig sammen, og har købt et par højtaljede sorte jeans, hvilket jeg har sukket efter i evigheder… Føler jeg det seneste års tid har udviklet en meget bedre forståelse for, hvad der klæder mig krop og passer til min stil, og hvad der ikke gør, så mit nytårsforsæt i den kategori er helt sikkert, at skaffe mig mere af alt det gode, og skaffe mig af med alt det skidte :)

  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Ja, den er slet ikke så dum endda :) Og ja, den lyser op her om vinteren, men tænker nu også at det vil være fint til sommer, med en rød kjole og brune ben.

   Ih det lyder vel nok lækkert med de bukser, tillykke med dem! Og sejt at du har fundet ud af hvad der passer godt til dig og din krop, det er virkelig så dejligt når man nærmest på forhånd ved hvad der fungerer for en og hvad der ikke gør.

   God aften :) Klem

 6. God ide med den røde, desværre ikker farve der er god til mig.

  I år vil jeg forsøge mig med mere farve generelt, blå og grøn er godt til mig, og så vil jeg prøve at lave så meget af mit eget tøj som muligt, både strikke og sy :)