Black Friday hos SELECTED

Skærmbillede-2015-10-06-kl.-09.43.25blackfriday

Det er vist ikke gået nogens næse forbi, at det er Black Friday i morgen. Og selvom vi ikke fejrer Thanksgiving herhjemme (overvejer ellers for madens skyld!), så er det nu ikke så skidt endda med gode rabatter og nedsatte varer her op til jul. Jeg har her udvalgt mine favoritter fra SELECTED FEMME, der har 25% på ALT på shoppen hele dagen i morgen fredag d. 27. november :)

OG så kører de også med nogle seje timetilbud, hvor der er yderligere 10% på udvalgte varer oveni de 25%.

Timetilbuddene + deres rabatkoder er som følger:

 • 12-14 Tops – code: 10EXTRA
 • 16-18 Tailoring – code: 10MORE
 • 20-22 Dresses – code: 10FTW
 1. Printet sweatshirt
 2. Uldtørklæde 
 3. Loose fit top med korte ærmer
 4. Ruskinds pumps
 5. Slim fit lædernederdel
 6. Lang cardigan (findes i flere farver)
 7. Sort blondestroptop
 8. Blød, strikket pullover (findes i flere farver)
 9. Ruskinds clutch
 10. Mid-waist jeans med lynlåsdetaljer
 11. Uld- & læderjakke
 12. Kortærmet kjole med A-skirt

 

(Visited 2.029 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer

 1. Jeg tror, at der har indsneget sig et par fejl – jeg havner i hvert fald ikke det rigtige sted, når jeg klikker på link nr. 6 og 10 :-).
  Mvh. Louise

  1. Sikke noget altså. Det er rettet nu :) Tak for at gøre mig opmærksom på det. Klem Emily

 2. Hejsa,

  Nu spørger jeg måske lidt dumt, men er der tale om et sponsoreret indlæg? For jeg synes det virker lidt sådan, men kan ikke se det nogen steder. Og det er vist nok noget med, at ifølge de nye regler på området skal det angives lige efter overskriften og med samme skriftstørrelse/type (såhudt jeg hvisker).
  Den slags synes jeg er rart at have på det rene, så føler jeg mig respekteret som læser :-)
  Hvis det ikke er et på en eller anden vis sponsoreret indlæg, så må du selvfølgelig meget undskylde.

  Jeg er i øvrigt rigtig glad for at følge med på din blog, synes du gør det skide godt!

  /S

  1. Hej Stine,
   Det er det nemlig og jeg er så ked af at jeg i dette tilfælde havde glemt at markere det, det er rettet nu. Som du sikkert ved er jeg meget nøje med at markere hvad der er hvad (netop så I føler at I kan stole på mig/bloggen) og så der er gennemsigtighed.
   Jeg lagde indlægget op i går aftesog slukkede så computeren og havde slet og ret glemt det. Det er ikke sket før og sker forhåbentlig ikke igen. Men det er bestemt ikke for at skjule noget :) Tak for at gøre mig opmærksom på det :)
   Knus Emily

   1. Hej Emily.

    Det kan jo ske, og som du siger plejer det bestemt heller ikke at være et issue hos dig :)

    Tak for dit pæne svar.

    Hav en god weekend :)
    /S