New in

ginsberg6

Bella Freuds Ginsberg is God sweater er efterhånden en klassiker og jeg har haft et meget godt øje til den, siden jeg så den på Kate Moss engang for mange år siden. Efterfølgende har jeg prøvet at få fingre i den ad flere omgange uden held og var kommet helt fra dens eksistens, da jeg ved et tilfælde fandt en på nettet for et par dage siden.

Den er lige akkurat arriveret og er selvfølgelig kommet på med det samme. Er ikke sikker på, jeg nogensinde tager den af igen ;)

english2lyse

I’ve been hunting for Bella Freud’s ‘Ginsberg is God’ sweater on and off for years and I finally got hold of one this weekend. It just arrived and I threw it on immediately. I’m not sure I’m ever going to take it off again ;)

ginsberg3

 

(Visited 2.289 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

  1. Uh, jeg kan huske, jeg så den på Camille fra Clamour4Glamour til et Friis og Co.-arrangement for måske syv år siden i bloglands spæde start – og elskede den! Tak for reminderen!

    1. Åh ja, det er da rigtigt at Camille også havde den :) Og lige over, så hyggeligt at blive mindet om dengang jeg selv så småt begyndte at blogge og hvad der rørte sig dengang. Klem

  2. Intet kunne være mere passende til en litteraturfan som dig. Fedt som nogle forelskelser i items nogle gange holder i årevis og overlever trends og modeluner.

    1. Ja ikke? Synes både det er en pæn trøje og en skæg reference <3 Og ja, det er altså lidt herligt og egentlig gerne den slags ting man (næsten) udelukkende skulle have i sit skab :)
      Klem Emily