Ugens udfordring

lipstick3

Denne uges udfordring er af den tøsede og hyggelige slags: Farve på læberne hele ugen og helst en ny hver dag. Man bestemmer selv om man vil køre farvet gloss, læbestift, lip stain (se guide her) eller noget fjerde. Bare der kommer farve på kyssetøjet. Tænker det er alletiders lejlighed til at få brugt nogle af alle de (ubrugte) læbestifter mange af os ligger inde med og måske blive bedre til at bruge læbestift på hverdage generelt.

Succeskriteriet er som de andre gange: Minumum 5 ud af 7 dage. God fornøjelse :)

Ps. Det er min søde mormor som ung på billedet i baggrunden og hun var flink til at gå med læbestift.

english-med-grey21

This weeks challenge is a girly one: Color on the lips all week and preferably a new color each day. You decide for yourself wether it should be a colored gloss, regular lipstick or a lip stain. I think it’s a nice way to use some of all those (unused) lipsticks a lot of us have in the drawers. And maybe a push to start wearing them on a regular basis :)

lipstick1

Jeg planlægger at lege med de her farver de næste dage. Er især lidt spændt på den helt mørke, men glæder mig egentlig også lidt…

english2lyse

I plan on playing with these colors the next days. I’m especially excited about the really dark one. And a little nervous…

lipstick2

 

(Visited 2.031 times, 1 visits today)
New in

Skriv en kommentar

25 Kommentarer

 1. I forhold til læbestift og makeup generelt, vil jeg lige tippe om Estée Lolonde. Hun har over 1 mio. følgere på youtube, så mange kender hende sikkert allerede, men synes nu alligevel det er værd at give tippet videre til de endnu uindviede :-)

 2. Ej det er en god udfordring.. den er jeg med på.. har faktisk haft på i dag helt uden at have læst dit indlæg.. så allerede 1 ud af 7

 3. En sød gestus med din mormor i baggrund. Farven på hendes læbestift er for dem der var der. Men det sort-hvide foto afslører alligevel detaljer. Som læser gennem mange år kan jeg genkende blikket og skuldrenes placering på billedet fra dig. Du ligner din mormor. Tillader jeg mig at sige. Det håber jeg er ok. Og det overskyggede for mig alle de smukke farver til læberne. Måske en ny udfordring? At iagttage ens eget kropssprog og sprogbrug og reflektere over, hvem der har formet det i os. Måden jeg holder en kartoffel på når jeg skræller grøntsager. Der ser jeg min mors hånd. Den måde musklerne arbejder på og vinklen på fingrene. Måden skuldrene sidder på. En tanke. Eller rettere flere. Tak for altid dejlige skriblerier

  1. Åh Maria tak for din fine, fine kommentar. Det bliver jeg så glad over at læse og det kan du tro er ok <3 Mange kram og selv tak

 4. Super spændende udfordring :) hvad hedder farven på produktet fra Kjær Weis?

 5. Rigtig god udfordring! Jeg vil så gerne blive bedre til at gå med læbestift :-) Jeg har et par veninder som altid går med (mest rød) læbestift, og det ser bare så godt ud ;-)

 6. Fed udfordring! I’m in!

  Er slem til at “nøjes” med gloss eller læbepomade, fordi det er så nemt, så dette skal være ugen, hvor de ubrugte læbestifter kommer i brug. Havde faktisk læbestift på i går, helt uden at have læst indlægget ;-)

 7. Jeg øver mig allerede lidt i at komme en smule farve på truttetøjet – så jeg er med på denne uges udfordring :-) Og jeg håber på at køre en blanding af nude og nærmest usynlig læbestift og de lidt mere iøjnefaldende.

  /Line

 8. Oh boy, du kører den hårde stil angående udfordringer, men den her er trods alt en hel del lettere end den med kaffen. Jeg holdte kun en halv dag. Så jeg er helt klart med på denne udfordringen. Mine læbestifter bliver i den lidt neutrale afdeling, og alle 7 er fundet. Glæder mig,