Ugens udfordring – update

update te

Så er det tid til en lille update på hvordan sidste uges udfordring spændte af. Skrevet, mens jeg sidder og stornyder den første kop kaffe i en uge. Åh hvor er den god!

Ok, det er ikke helt sandt, for jeg må være ærlig at sige, at jeg snød altså lidt i går. Var ude at spise brunch med en veninde og da vi stod i kø udenfor og ventede på vores bord (i tre kvarter), kom jeg til at sige ja til en ventekaffe ;)

Men ellers har jeg været kaffefri og det er stort set gået fint. Jeg undgik den frygtede hovedpine og det var faktisk først torsdag og fredag, at jeg for alvor fik kaffecravings. Det lykkedes dog at dulme dem med gode urteteer (har købt mig fattig i Pukka) og alt i alt har jeg fået øjnene op for, at en hel del af de daglige kopper kaffe godt kan erstattes med te eller vand. Ikke at jeg stopper med at drikke kaffe, ELSKER kaffe (det er jeg kun blevet bekræftet i), men jeg vil prøve at holde det på et par kopper dagligt, som jeg virkelig vil nyde.

Kig ind i aften, hvor denne uges udfordring kommer på.

english2lyse

A little update on last weeks challenge: Not drinking coffee. I survived the week without any headaches, but thursday and friday some major coffee cravings hit, that I somehow managed with good herbal teas (I’ve bought Pukka tea for a fortune). 

I only cheated yesterday at brunch and all in all it was nice to experience that I can survive without coffee and that it actually felt good to drink more tea and water. Not that I’m going to stop drinking coffee. I LOVE coffee. But I plan to limit it to a couple of cups a day that I really enjoy.

update te2

 

(Visited 1.161 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

19 Kommentarer

 1. Jeg er muligvis en af de få, som slet ikke drikker kaffe – uanset udgave, så jeg har ikke kunnet være med på sidste uges udfordring. Spændende at følge med på sidelinjen, også at du har fundet ud af, at noget af den daglige kaffe kan erstattes af the eller vand – og at det så blot er tørst, der kan slukkes på anden vis og ikke en reel lyst til kaffe. Jeg ser frem til at læse om denne uges udfordring.

  1. Ja, så var den ikke lige så oplagt til dig kan jeg godt se. Denne uges udfordring er af lidt mere tøset karakter. Kig med i aften :) Kram

 2. Well done, Emily! :) Puh, jeg havde garanteret fået den heftigste heftige hovedpine. Jeg er – pga amning – nede på tre kopper kaffe dagligt (morgen, formiddag og eftermiddag), men heldigvis findes der jo hæderlig koffeinfrikaffe.

  1. Ja, det er jeg også begyndt at eksperimentere lidt med. Det koffeinfri altså. Slet ikke så tosset endda :)

 3. Hvor er du sej, at du rent faktisk (næsten) gennemførte. Jeg ville aldrig turde at forsøge mig med kaffefri. Altså før jeg er absolut tvunget til det ved en graviditet.

  For mig handler det rigtig meget om at drikke noget varmt, så jeg drikker også masser af urtete. Urtete fordi så jeg kan drikke noget der er “gratis” i forhold til tilsætningsstoffer, koffein og alle mulige andre ting.
  Og der er Pukka jo genialt. Man bliver lidt afhængig af den pæne indpakning…
  Føler at jeg nærmest bliver gennemsund af “Cleanse” eller “Pure”. Og så er kanel/lakrids vidunderlig til den søde tand.
  Lige nu er min favorit dog Nettle/Peppermint fra Clipper. Den koster kun det halve af Pukka, den smager perfekt af peppermint og så skulle det være godt for både Mave, lever og nyre, når man kaster Tidsel og Pebermynte i sig:)

  1. Ja Pukka er virkelig et hit, pæne pakker, lækre teer. Jeg er kæmpe fan :) Og tak for dine gode tetips :D Kram Emily

  1. Haha… nej sådan havde jeg det også lidt, men var egentlig meget dejligt at kunne mærke at jeg selv kunne have kontrol over det :)

   SÅ hyggeligt at høre! :) Kram

 4. Åh det er virkelig godt gået! Jeg må nærmest lægge mig grundet hovedpine, hvis bare jeg skipper morgenkaffen. Drikker normalt kun 1-2 kopper og den ene er must om formiddagen. Men burde virkelig virkelig også skære ned og drikke mere vand i stedet. Men hvem siger lige nej til det, når det smager så god damn good?

  1. Ej men hvis du kun er på 1-2 kopper er der ingen fare :) Det er kun når man når over de 4-5 at det bliver dumt har jeg ladet mig fortælle af de sundhedskyndige :) Klem

 5. Det var godt klaret! Jeg elsker også vores hyggelige morgenstund med ‘slow-coffee’. Har også taget perioder uden kaffe, men det er så stor nydelse og hygge for min mand og jeg, så det er ikke let;o)

  1. Nej kaffe må der til, men fint nok lige at ‘nulstille’ af og til er det jeg tager med mig fra denne udfordring :) Klem

 6. Jeg drikker aldrig kaffe, så jeg har ikke lidt noget afsavn overhovedet :-)

  Men godt gået! Hvad finder du nu på?

  1. Sådan! Godt gået :) Og ja, det er nok ret sundt med en lille pause af og til :) Klem