Ugens udfordring – update

lipstick2

Sidste uges udfordring har været min favorit indtil nu. Det kom egentlig lidt bag på mig, men kunne faktisk virkelig godt lide at have noget på læberne hver dag og syntes det var spændende at prøve nogle farver, jeg ellers ikke ville gå med (i alle tilfælde ikke om dagen) og gradvist blive modigere.

Jeg var igennem alle farverne herover (+ den lyserøde gloss nedenfor) og endte i den meget, meget mørke læbestift øverst fredag aften. Meget dramatisk og ret flot. Det har jeg aldrig turde før, men det bliver altså ikke sidste gang.

Onsdagslæbestiften kan I se i aktion her.

Hvordan spændte det af for jer?

english-med-grey21

Last weeks challenge was my favorite so far and I actually really enjoyed putting some color on my lips every day. And experimenting with it and getting braver along the way.

I got through all of the colors shown above + the pink gloss below and ended up in the very dark red friday night. Something I haven’t dared before, but it made such an impact and was very dramatic (in a good way) and I’d definitely go for such a dark lip again sometimes.

nyx1

Føler mig nu helt nøgen (ok, ikke helt, men tæt på ;)) uden noget på læberne nu og er især blevet glad for lidt farvet gloss eller en farvet læbepleje (som denne) til hverdag.

english2lyseNow I almost feel naked (only almost) without anything on my lips. I’ve especially grown fond of lightly colored gloss or lip care (such as this one) for everyday use.

 

(Visited 1.567 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

 1. Jeg syntes det var en super god udfordring. Jeg startede med at holde dem i de lyse farver, som blendede en smule ind i min egen læbefarve, men indrømmet, jeg blev også modigere med farverne. Synes til gengæld det er svært at finde en gloss der ikke føles enormt klistret, hvad er dine favorit gloss og læbestift egentlig? Men gerne mere af denne her slags udfordringer :)

  1. Ih hvor godt at høre Helene :D Har samme problem med klistret gloss, men det er vist lidt præmissen :( Er glad for Chubby Sticks fra Clinique og Baby Lips (med farve) fra Maybelline, der får man nærmest kombineret læbepleje og lidt gloss :)
   Af læbestifter er jeg glad for MAC, Nars, Nyx og Sephora :)

 2. Overraskende godt :-)

  5 ud af 7 dage var med læbestift, en hjemmearbejdsdag og en doven søndag var helt uden make up. Jeg lod min læbestift følge mig i tasken/lommen, som min gloss normalt gør, og vupti blev den brugt.

  Tak for en sjov udfordring.

 3. Jeg burde sådan set grundet min blege hudfarve (året rundt, faktisk) gå med lidt farve i ansigtet udover den, som kommer af at cykle og træne udenfor, men det gør jeg ikke.
  Min uddannelse i fonetik har gjort, at jeg har så meget fokus på min mund i det daglige, at jeg holder mig til læbepomade. Meeen, jeg er begyndt at overveje fake eyelashes, så jeg kan undgå mascara (fordi mine øjne svider med mascara på), men dog bringe lidt sjov ind i mit ansigt.

  1. Det kan jeg godt forstå, men ja, måske øjenvippeekstensions er vejen frem :) Kh. Emily

 4. Har lidt store læber og ret lange/mange øjenvipper, så jeg synes derfor det hurtigt ser voldsomt og dullet ud med mascara og noget på læberne.. Men jeg ville gerne blive bedre og lidt mere end en farvet læbepomade. Tror jeg skal finde en nude/diskret farve som er rigtig god til mig :)
  Hvordan er NYX liptint version? Er den blød og løber ingen steder? Jeg er stadig lidt skræmt af “Juicy Tubes”-tiden med klister helt op på næsen ;)

  1. Ja det kan jeg godt se, men så er farvet læbepomade eller stain/tint som du selv nævner et hit. Er glad for Cliniques Chubby Sticks og Baby Lips fra Maybelline mht første kategori og mht den sidste så plejer jeg bare at ‘blande’ læbepomade og læbestift som her: http://emilysalomon.dk/2016/01/22/how-to-lip-stain/
   Har faktisk ikke prøvet NYX lip tint (endnu), så kan ikke garantere dig hvordan den er, men er nu ret sikker på at den ikke er klistret à la Juicy Tubes (og tak for at minde mig om dem, tror jeg har konsumeret et par liter i sin tid ;)). Kram Emily

 5. Jeg var med på udfordringen og var ligesom dig vild med det!
  Især kan jeg godt lide det med at dyppe farven på og forsegle den med læbepomade bagefter. Det giver netop lidt farven uden at det er for voldsomt ;-)

  Så tusind tak for tippet, jeg er klart blevet mere modig til hverdag og klar til den helt røde læbestift til familie fest på lørdag :*