Two beauty faves

beautyfaves1

AN OLDIE AND A NEWBIE

Jeg er ved at nå det der januar/februar stadie, hvor man ser ret grå og gennemsigtig ud i ansigtet og hvor man virkelig (!) priser sig lykkelig over, at man er pige og kan hjælpe lidt på det hele med makeup.

De her to små skønhedshjælpere der får mit vinteransigt til at se lidt friskere og lidt mindre pergamentagtigt ud.

english-med-grey21

I’m about to reach that classic January/February winter face where you look grey and almost transparent and where you really (!) appreciate the fact that you were born a girl and have access to makeup to help sort out the mess.

These two little beauty helpers makes my winter face appear a little fresher and a little less like parchment. 

beautyfaves3

Den ene er en gammel traver, nemlig Cliniques Chubby Stick i farven ‘Chunky Cherry’ og den anden er en helt ny farvet dagcreme fra Nars. Førstnævnte befinder sig lige i grænselandet mellem læbepomade og læbestift og giver lidt den stain-effekt jeg viste i sidste uge og med ovenviste farve på læberne ser man fluks mere frisk og fin ud.

Velvet Mattte Skin Tint er et af de nyeste skud på NARS-stammen og en jeg havde læst mange rosende ord om på amerikanske skønhedsblogs. Den dækker lidt mere end det jeg sædvanligvis bruger, hvilket er meget rart her om vinteren, men på en let og naturlig måde hvor man stadig kan se huden. Hudtonen bliver blot udjævnet og hele huden syner pæn, ensartet og blød. I stedet for grå og rødspættet, som det ellers er tilfældet for tiden ;)

english2lyse

I’ve used Cliniques Chubby Sticks for years and especially love the ‘Chunky Cherry’ color as it adds a pop of color while still looking rather natural.

NARS’ new Velvet Matte Skin Tint has a medium coverage which I like during winter and leaves the skin looking nicely even and soft. Instead of grey with redness here and there which is the case of my au naturel winter face.

beautyfaves4

 

(Visited 2.125 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

13 Kommentarer

 1. Tak for påmindelsen om, at det nok ikke kun er mig selv, der har det sådan lige for tiden. Det er bare lidt mindre morsomt at kigge sig selv i spejlet lige for tiden, med den der halvdøde hudtone der efterhånden dominerer. Og det er som om, at alle de ting, der pynter i de “bedre” måneder, bare ikke spiller nu. Op ad bakke… Fik dog lige et par idéer mere her, som jeg ikke har testet endnu, så kampen er endnu ikke tabt, haha!

  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Ahmen det er så sindsygt hvor vinterbleg7grå man kan se ud… Håber det kan hjælpe lidt ;) Klem

 2. Tror lige du fik mig til at blive forelsket . Helt sikkert nogle produkter jeg er nødt til at stifte bekendtskab med. Og øvrigt angående det med de grå hår, min veninde bliv gråhåret i midten af tyverne. men du har nogenlunde samme hårfarve som min mor, og det ser rigtig flot ud når de to hårfarver forenes. Men håber ikke du gik i total panik :) p.s. Har selv lige fået par stykker, og jeg er næsten 35.

  1. Åh hvor er du sød <3 Ingen panik, men heller ingen glædesråb ;) Men efter din søde kommentar, vil jeg slutte fred med dem. Kram

 3. Jeg er en kæmpe fan af Clinique’s Chubby Stick, og har efterhånden en kæmpe samling af dem. Jeg synes de fugter læberne ret godt, og så er der så mange fine farver. Er især vild med deres Intense chubby sticks i øjeblikket (:
  http://cammi.dk

  1. Ja, de er altså et evigt hit :) Uh tak for tippet, den må jeg kigge nærmere på :) Knus Emily

 4. Orh, jeg har også luret på den nye dagcreme fra Nars! De laver mine yndlingsprodukter, og mangler virkelig en farvet dagcreme til “samlingen”. ;)
  Må jeg spørge hvilken farve du bruger? :)

  1. Jeg har den i ‘Groenland’ og er så glad for den (og ja, deres produkter generelt!) :) Klem Emily

 5. Tak for altid inspiration og gode ideer. Men øv at Nars ikke kan fåes i Jylland. Lige nu kan jeg heller ikke rigtig opdage gløden i ansigtet. Har du et forslag til en fin øjenskygge. Helst i lyse farver. Knus fra Tanja

  1. Ja, det er lidt opad bakke at købe foundation over nettet, med farve og sådan… Mht øjenskygge er jeg glad for de cremede på blyant og bruger lige nu en Jumbo Eye Pencil fra Nyx og så denne her fra Lancôme: https://www.matas.dk/_671859 :)