Custom Blend

annonce u baggrund1customblend1

De herligste små maltmuffins til teen efter en dejlig frokost.

Forrige uge var jeg til en mægtig fin frokost på Amass på Refshaleøen i anledning af at Custommade lancerede deres helt nye duftkoncept, Custom Blend.

Inden vi spiste blev vi guidet igennem en ‘duftsmagning’ af parfumeuren Fran Brown, der har skabt duftene. Her blev vi præsenteret for nogle af de primære noter i de forskellige parfumer og det var altså rigtigt skægt for en parfumenørd som mig, at få lov at dufte de forskellige noter enkeltvis og efterfølgende afstemt og samlet i de forskellige dufte.

Custom Blend er fire forskellige eau de toilette, der kan bruges hver for sig eller  – endnu bedre – mikses på kryds og tværs, så man skaber sin egen duft alt efter humør og præferencer. Præcis som når man klæder sig på.

Således er jeg mest begejstret for den lidt tunge, træagtige og krydrede nr. 4 og i særdeleshed hvis den lige toppes med den meget feminine nr. 3, der bl.a. har noter af rose og pæon. Mmmm…

Custom Blend koster 299 kr. pr. styk og kan købes i Custommades flagship store i Christian IX´S gade 5, 1111 København K – og inden længe også på deres webshop.

customblend2customblend7customblend6customblend3customblend5

 

(Visited 1.123 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer

    1. Ja, det er nemlig SÅ spændende. Som vin eller mad for den sags skyld og det er virkelig interessant at blive klogere på hvad der fungerer godt sammen, hvordan parfumer udvikler sig m.m. :) Klem Emily