L.O.V.E.

valentines5

Som I nok kan fornemme (især de af jer der følger med på snapchat: emily.salomon), så har jeg overgivet mig helt og aldeles til Valentinsdag. Og det endda helt ud til fingerspidserne. Bogstaveligt talt.

english-med-grey21

As some of you might have picked up on, I’ve surrendered completely to the concept of Valentines Day. From head to toe. And finger tips. Literally.

valentines2

Og jeg tror nogen havde bemærket min tiltagende begejstring for ham Valentin. I alle tilfælde stod der en flot lyserød pakke og matchende chokoladeæske på morgenbordet i dag. Så sødt. Og ja det er måske for meget og drønamerikansk og blablabla, men jeg elsker det altså. Og er ikke ked af at indrømme det.

english2lyse

And I think that my special someone has noticed my fondness of Mr. Valentine. A pretty pink present and matching chocolate box waited for me at the breakfast table today. So sweet. And well, it might be too much and very american and so on, but I love it. And I’m not ashamed to admit it.

valentines3

Men nu er det jo ikke en ensrettet vej, så jeg havde selvfølgelig også købt noget til ham. Lige dele totalt for meget og brugbart. Og hentet croissanter til hans tømmermænd.

Jeg håber, at I også har en rar søndag. Og hvad end I er til sukkersød Valentines-hurlumhej eller det modsatte, så er det aldrig skidt at vise dem man holder af, at man gør det. Og kramme og kysse lidt ekstra <3

english2lyse

But as it isn’t a oneway street I’ve of course bought something for him as well. Equal parts too much/silly and something useful. And picked up the good croissants for his hangover.

I hope you too have a lovely Sunday. And no matter if you adore sugar coated Valentines-galore or the contrary, it’s never a bad thing to show the ones you care about that you do. And to hug and kiss a little extra <3

valentines4

 

(Visited 2.259 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

 1. Dejligt med al den kærlighed – amerikansk tradition eller ej ☺️
  Hvor er din bluse fra?

  1. Ja ikke? Så fin effekt uden at man behøver være mester i negledesign :) Knus Emily

 2. Jeg har det med Valentins Dag præcis som dig – det er for… (alt muligt), men det er herligt;-)

  Vil du løfte sløret for (og inspirere os andre ideforladte…), hvilke gaver I udvekslede?

  God dag til dig!

  1. Ja ikke? ;)

   Jeg fik et par sko, som du kan se i dagens indlæg og jeg gav min kæreste et par skåle til ramen (som han ønskede sig), en hængelås og en billedramme :)

   Knus