How to: Lip Stain

annoncetagnyxstain

Jeg holder meget af idéen om at have læbestift på, men i praksis er det som om det ikke helt fungerer. Jeg kommer hurtigt til at føle mig meget ‘malet’ og der skal helst være en helt særlig lejlighed, før jeg vover mig ud i en ægte omgang læbestift.

Til gengæld er jeg mere end begejstret for at lave en såkaldt stain. Altså hvor man så at sige blot ‘pletter’ læberne og derved farver dem svagt. Resultatet er mere naturligt og afdæmpet, som hvis man lige havde været ude i en (overordentlig voldsom) omgang efterårsblæst ;)

Der findes særlige produkter til netop det, men det går altså også fint, at gøre det med en hvilken som helst almindelig læbestift. Jeg bruger metoden, som jeg viser nedenfor.

nyxstain11

Her har jeg brugt Soft Matte Lip Cream fra NYX i farven ‘Amsterdam’, sådan en smuk farve både som stain, men også hvis man vælger at bruge dem som vanlig læbestift (se nederst i indlægget).

Pssst… Kig over til dygtige Sara og se hendes tutorial video, hvor hun viser nogle seje anvendelsesmuligheder med et andet læbeprodukt fra NYX.

Og husk at NYX bliver lanceret i Danmark på torsdag og at der i den anledning er en kæmpe åbningsfest af deres shop-in-shop i Fields. Læs mere om arrangementet her.

nyxstain1

Lip Stain trin-for-trin:

1. Påfør et tyndt lag læbepomade.

nyxstain2

2. Kom farven på pletvis, du behøver ikke at køre den helt ud over læberne, men blot at trykke et par pletter mod læberne hist og her.

nyxstain3

3. Fordel farven nogenlunde jævnt på læberne med en finger. Det må gerne være lidt tilfældigt og ikke alt for poleret, men rammer du helt udenfor, kan du nemt fjerne farven med lidt makeupfjerner på en vatpind.

nyxstain4

4. Tryk overskydende farve af mod en papirserviet.

nyxstain5

5. ‘Forsegl’ din lip stain med lidt læbepomade.

nyxstain7

Voilà!

nyxstain8

Fotografen grinede meget af, at jeg (åbenbart) ikke kan lave trutmund uden at sige kysselyde ;)

nyxstain9

Læbestiften her er også flot, hvis den bruges på normal vis, men det giver et helt andet udtryk og er for de lidt mere modige. Sorry, at jeg ser så skrap ud. Det er det læbestift gør ved mig ;)

nyxstain6

Jeg nøjes med at køre med stain-versionen i aften, hvor jeg skal ud. Rigtig god weekend <3

 

(Visited 2.390 times, 3 visits today)

Skriv en kommentar

9 Kommentarer

 1. Smaaaaaart :-) Det må jeg prøve. Tænker tit det er så ærgerligt med de fine læbestifter der bare står og venter på en ordentlig fest før de får lov at komme på, jeg føler nemlig også altid jeg er for malet med mindre det er til en ordentlig fest, og det er det jo ikke hver weekend :-)

  Du ser nu også godt du med “rigtig”læbestift på,

  1. Ih hvor dejligt at tippet kan bruges, man kan skrue op og ned for farven efter hvad man ønsker, god fornøjelse :D Kram

  1. Tusinde tak :) Håber det blev et hit! Det er ‘Wicked’ fra Essie, min yndlingsfarve om vinteren!

 2. Dejlig aften til dig! Jeg sidder også og skal ud lige om lidt :-) Det klæder dig nu også rigtig godt med bare en smule farve på læberne, synes jeg. Men det kan man altså også godt gøre med en almindelig læbestift, hvor man bare putter en lille smule farve på, evt. med en finger, og så bagefter putter lidt læbepomade hen over og mixer det sammen.

  1. Tak skal du have <3 Jamen det er jo lige akkurat den metode jeg beskriver? ;) Så ja, helt enig, alletiders måde at bruge alle sine læbestifter på i en 'light udgave':) Klem Emily

   1. Yes, lige nøjagtig det samme som det, du beskriver :-) Det er jo bare det, at man ikke behøver at smøre et rygter lag læbestift på hver gang.