NYX News

annoncetagnyx1

Yay! Så er der godt nyt til alle fellow sminkenørder. Lige om lidt kommer verdens mest googlede makeupmærke til Danmark. Det er selvfølgelig LA-brandet NYX, jeg taler om og det er allerede i næste uge, at vi danskere også kan få fingre i herlighederne.

Jeg har leget med en masse af deres produkter den seneste tid og hypen er altså helt berettiget. Jeg kan næsten bedst beskrive det som professionel makeup, der er gjort nemt og tilgængeligt for os dødelige. Og så er det tilmed til priser hvor alle kan være med :)

nyx7

Mine favoritter fra NYX. Eller dvs. der mangler lige én, men den viser jeg jer på fredag ;)

Produkterne ovenfor er også dem jeg har på i indlægget her og jeg må især fremhæve eyelineren Super Skinny Marker og highlighteren/rougen Baked Blush. Og Pore Filler’en. Og…

Eller måske skulle jeg sige midlertidige favoritter, for der findes omkring 2000 produkter i sortimentet og jeg har af gode grunde ikke prøvet dem alle. Glæder mig til at se allesammen i næste uge! Bliver som et barn i en slikbutik :)

nyx4

Pssst… Næste torsdag lanceres NYX med et brag af en åbningsfest, når deres cool ‘shop-in-shop’ åbner i Matas i Fields. Og I er inviteret! Det er fra 17-20 og der er lækker musik, snacks og friskpresset juice, mulighed for at blive sminket og goodiebags til de første 200. Så tag en veninde under armen og kig forbi :)

nyx6

Jumbo Eye Pencil (elsker øjenskygge på pen, så meget nemmere at arbejde med!) og Tinted Brow Mascara må også gerne få en fast plads i min makeuppung.

nyx5

Lidt gylden Jumbo Eye Pencil i øjenkrogen og på øjenlåget, Baked Blush på kinderne og afslutningsvis Dewy Finish og pludselig ser man ikke så vintergrå ud længere. Hurra!

nyx3

Peace out og god aften allesammen <3

 

(Visited 3.929 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

28 Kommentarer

 1. Rigtig gode billeder af dig ! Og det bliver fedt at man kan få NYX i en dansk butik, dog synes jeg også der findes mange andre gode drugstore brands og at NYX måske er liiidt hyped, men det er da også et udemærket brand :D Skal i hvertfald lige have fat i et par ting i næste måned :)

  1. Takker <3 Haha... ja, effekten af hype skal man ikke underkende ;) Men ja der er mange gode mærker derude, af og til lidt surt at bo i så lille et land, hvor der trods alt ikke er plads til dem alle, men så er det jo meget hyggeligt at købe det, når man rejser. Klem Emily

 2. Haha, man ved bare, at man er bag ud på sminke-fronten, når man aldrig nogensinde har hørt om “verdens mest googlede make-up brand” :D
  Ikke desto mindre lyder det jo vidunderligt, så jeg vil da glæde mig til at stifte bekendtskab med det! Kommer det i Matas’er landet over, eller hvad? :)

  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Haha… så er det godt du læser med her Lisbeth ;) Det kommer til at begynde med i Matas i Fields og på Matas.dk, men mon ikke det hurtigt får spredt sig. Knus Emily

 3. Jeg mener allerede man kan få NYX produkter på cocopanda.dk – jeg har i hvert fald købt nogen i starten af januar :)

  1. Ja, jeg kan heller ikke altid lure hvordan den slags aftaler hænger sammen, men ifølge NYX selv er det deres oficielle lancering i Danmark :) Knus Emily

 4. Er det i alle Matas butikker produkterne lander? :) Skal helt sikkert kigge nærmere på dem!

  1. Indledningsvis er det i Matas i Fields og på Matas.dk. Og så forhåbentlig en masse flere steder efterfølgende :) Klem

 5. Hvor lækkert! Jeg er lidt nysgerrig… Pore filler – hvordan virker den? Hvad gør den? ;)

  1. Jamen den går ligesom ind og ‘spartler’ huden ud, så den syner (og føles!) helt ensartet og glat. Den er ret vild! Så kan man efterfølgende lægge sin sædvanlige makeup over og har så helt fin hud. Da den indholder en del silikone og andet jeg ikke personligt vil komme på min hud dagligt, kommer jeg dog kun til at bruge den når jeg vil have helt flawless hud og til særlige lejligheder :) Klem Emily

 6. Jeg er altså nødt til at sige, at jeg synes, det er blevet MEGET skjult, at dette er en reklame. Det lille, lyserøde mærke “Annonce” før øverste billede forsvinder nærmest, og på Bloglovinappen fremgår det slet ikke. Så korreks mig endelig, hvis det faktisk slet ikke er en reklame. For ellers synes jeg, det er ekstremt dårlig stil.

  Jeg er vild med din blog, men sådan noget synes jeg bare virker utroværdigt.

  1. Hej Cecilie, det er jeg ked af at høre. Jeg har mærket sponsoreret indhold på akkurat den måde siden september sidste år, netop for at imødekomme forbrugerombudsmandens retningslinjer ift. skjult reklame. Jeg vil nemlig gerne have, at det fremgår lige under overskriften, så man som læser ved, at der er tale om en annonce/sponsoreret indlæg med det samme vs. at man eksempelvis først finder ud af det i bunden af indlægget. Netop for at der er stor gennemsigtighed :)
   Tak for kritikken mht. farven på mærket, det er noteret og jeg ser om ikke vi kan finde en løsning hvor den bliver mere synlig :) Jeg har nu rykket mærket ind på midten, ved ikke om det bliver bedre sådan?
   Hvad Bloglovin viser og ikke viser, er jeg desværre ikke herre over.
   Kh. Emily

   1. Ja, jeg har godt lagt mærke til det før, men bare ikke hidset mig nok op til at kommentere – før nu :-)
    Helt klart bedre, nu hvor det er i midten.
    Issuet ift. Bloglovin er, at det er kodet som en form for anderledes billede, der hvor der står annonce, tror jeg. Så det ryger ikke med over i appen på samme måde som hvis du skriver det med tekst eller havde et enormt billede ligesom de andre (men det ville også se skørt ud). Jeg tænker bare, at mange læser med i appen på telefonen, og så fremgår det ingen steder at det er sponsoreret, og det er jo lidt ærgerligt, når du faktisk prøver på at gøre det gennemsigtigt!
    Tak fordi du tog dig tid til at svare.

    1. Haha… ah på den måde ;)

     Tak for feedback mht. midten, så holder jeg det der fremover og ser om vi ikke også kan gøre noget ved farven, kan godt følge dig i at det måske er lidt (for) blegt.

     Kan som sagt ikke gøre så meget ved det ift. Bloglovin, kan ikke helt lure, hvorfor det ikke kommer med, men kan sørge for også at tagge det med ‘annonce’ (kommer frem nederst i indlægget), så kan man i det mindste se det der (håber jeg?). Bruger ikke selv Bloglovin-app’en, men må lige prøve at downloade den og se nærmere på det.

     Det var bestemt så lidt, vi skal jo gerne allesammen føle her er rart at være :)
     Klem Emily

     1. Tags kommer vist heller ikke med over i bloglovin – jeg ved faktisk ikke helt, hvad de tager med og ikke gør, men god ide at downloade den og prøve :-)

 7. Sikke en dejlig nyhed!
  Jeg har tidligere købt deres produkter på nettet, men det er da bare så meget nemmere at finde den rigtige farve, når man kan stå med produkterne i hånden!

  1. Ja lige med makeup, især foundation og lignende er det en kæmpe fordel at kunne se og prøve det i virkeligheden :) Knus Emily

 8. Jeg er lidt nysgerrig på, om der findes noget viden om, om produkterne indeholder uønsket kemi? (hormonforstyrrende stoffer, parabener?) :-)

 9. Uh hvor jeg glæder mig til at komme ud og kigge nærmere på det! Det ser jo sindssygt lækkert ud, og produkterne du nævner lyder virkelig lokkende :)
  Kan desværre ikke i dag til åbningen…men jeg må jo bare håbe der er noget tilbage på hylderne bagefter ;)
  Forresten rigtig gode billeder – du ser slet ikke vintergrå ud, men flot, frisk og naturlig :)
  PS: Hvor er den megapæne stribede bluse fra??

  1. Den der stribede sag kan da kun være en klassisk strib fra Nørgaard ( jeg tror jeg fik min første fra Englebørn i 1978…)