My makeup guru

Kender I Lisa Eldridge? Hun er makeupartist og har lagt makeup på så mange a-liste celebriteter og modeller, at man bliver helt forpustet. Nå ja, og så er hun også creative director hos Lancôme, har netop udgivet et historisk værk om makeup og er mor til to. Og så driver hun lige en blog ved siden af, hvor hun (bl.a.) deler video-tutorials, der er propfulde af gode tips og tricks. Og hun er så ægte passioneret omkring sit fag, at man ikke kan undgå at blive smittet med sminkeglæde.

Jeg er fan og jeg lærer noget nyt, hver gang jeg ser en af hendes videoer. Så inspirerende!

english-med-grey21

Do you know of Lisa Eldridge? She’s a makeupartist and has so many a-list celebrities and top models on her client list that one simply can’t keep track. Well and aside from that she’s creative director at Lancôme, have recently written a book on the history of makeup and is a mother of two. Oh yeah and she even runs a succesfull blog, where she shares great video tutorials with step by step guides to achieve this or that makeup look.

I’m a big fan of her and I learn something new every time I watch one of her brilliant videos. Truly inspiring! 

 

(Visited 1.665 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer