Garderobefavoritter

Emily Salomon blog photos by Marie My Nemesis Babe rock roll outfit and new years selected-8

jacket Inwear (old)// tee Stussy// scarf and gloves Black Lily// jeans Rag & Bone// boots IRO// bag Saint Laurent

Jeg tror næppe, der er noget, jeg har gået så meget med som jakken og jeans’ne – sidstnævnte til min mors store fortrydelse – her. Af samme årsag har jeg helt samme jeans (de andre er ved at afgå ved cykeldøden) og så denne læderjakke i min virtuelle shoppingkurv lige nu. Og faktisk også disse solbriller, der er samme model, som dem jeg har på her. Og her, her, her og her. Og sådan kunne jeg blive ved. If it ain’t broken, why fix it?

english-med-grey21

I’ve worn these jeans and this jacket more than anything else in my wardrobe and as it starts to show (the jeans are literally falling apart) I’m planning on stocking up on some backup versions sooner rather than later. Luckily Rag & Bone still make the jeans, so I think I’ll buy the exact same pair and for the jacket I’m thinking about this one. It might be a little boring, but if it ain’t broken why fix it right? 

Emily Salomon blog photos by Marie My Nemesis Babe rock roll outfit and new years selected-4Emily Salomon blog photos by Marie My Nemesis Babe rock roll outfit and new years selected-16Emily Salomon blog photos by Marie My Nemesis Babe rock roll outfit and new years selected-10Emily Salomon blog photos by Marie My Nemesis Babe rock roll outfit and new years selected-22Emily Salomon blog photos by Marie My Nemesis Babe rock roll outfit and new years selected-2Emily Salomon blog photos by Marie My Nemesis Babe rock roll outfit and new years selected-21Emily Salomon blog photos by Marie My Nemesis Babe rock roll outfit and new years selected-1

FOTOS: MARIE MY

 indlægget indeholder affiliatelinks

(Visited 2.726 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

24 Kommentarer

 1. Why fix it when it looks amazing?? ;)

  Jeg bliver simpelthen nødt til at anskaffe mig nogle flere basic tee’s (eller bare nogen, i det hele taget…). Det er og bliver et lækkert, let look. Men kan du egentligt holde varmen i bare læderjakke sådan en dag som i dag, eller har du flere lag på “off camera”? :)

  // http://www.moonlitmadness.dk

 2. Hej Emily. Hvor er du fin :) hvilken øjenskygge har du på? Det ser så fint ud. Købte Bobbi Brown pot rouge som du har anbefalet. Den er virkelig fin men synes den kan være lidt svær at ligge på kinderne, ( tror at det bliver nemmere til sommer hvor jeg har mere farve, men den kan nu bestemt bruges hele året. Skal bare tones godt ud. Kh. Tanja

  1. Mange tak :) Har slet ingen øjenskygge på her, bare lidt concealer (fra Lancôme). Tricket med creme blushen er at duppe ganske lidt på og så blende godt ud, så burde du få fine ‘naturlige’ kinder :) KNus

  1. Det er Marie My (se link nederst i dette indlæg), du kan prøve at skrive til hende og høre ad :)

 3. De der handsker er “to die for”.
  Må straks gå min handskesamling igennem og se om det kan retfærdiggøres med et par nye.

 4. Hi Emily !
  Would you please say something about your Make-up ? I love it !!!
  Greetings from Germany

  1. Hi Heike, thank you so much :) It’s pretty much what I wear everyday and includes the following, Miracle Cushion + concealer from Lancôme, creme blush from Bobbi Brown, eyeliner + Brow Drama from Maybelline and L’Oréal mascara :) xx Emily

  1. Mange tak :) Jeg bruger en creme blush fra Bobbi Brown. Pot Rouge for lips and Cheeks hedder den og jeg har den i farven Calypso :) Knus

 5. Jeg er også fan af outfittet og den slags jeans, det er mine forældre dog absolut ikke. Det er det perfekte valg hvis man har tøjkrise :) har du på et tidspunkt lavet en basic guide til klædeskabet? Og lige et spørgsmål mere, kan man stadig købe den taske du selv designede, den er nemlig så fin? :)

  1. Haha… sådan er det vist bare ;)

   Der findes sådan en guide i min bog, men har ikke haft en på bloggen (endnu).

   Jeg tror desværre ‘min’ Markberg taske er helt udsolgt, måske enkelte fysiske forhandlere stadig har en, men der er ikke flere på Markbergs shop desværre. Men sejt at du husker den, er også stadig så glad for min egen og bruger den stadig flittigt.

   Kram

   1. Jeg må indrømme at jeg lige har fået din bog ind af døren, men var ikke lige nået om til tøjsiderne. Håber jeg finder en forhandler der stadig har en. Jeg kan nemlig godt lide farve sammensætningen og størrelsen :)

    Knus

 6. Hej Emily!

  Jeg er STOR fan af din blog, elsker at følge dig.
  Jeg ved ikke, om du har planer om det – men kunne du ikke lave sådan en samling af flotte coats til realistiske priser eller bare sende et eller andet link med en flot coat. Jeg har så længe ledt efter den perfekte (varme) vinter/forår/efterårs coat uden held, da alle jeg faldt for, kostede 2-3 tusind. Øv!

  Endnu en gang tak for en skøn blog