Blomstret nederdel

top Zara (lignende her)// nederdel Ganni (her i mørk)// sandaler Zara (gamle, lignende her)// solbriller Karen Walker// taske Céline// armbånd med perler Anni Lu// perlering og halskæde Jane Kønig// tyndt guldarmbånd Charlotte Wendes// læbestift Elf i ‘Coral Cutie’

Med de sidste par dages kølige vejr, virker det her outfit helt skørt, men sådan så jeg altså ud til barnedåb for nogle uger siden. På hvad der føltes som årets varmeste dag og måske var det. Jeg har længe kigget efter en feminin midi-nederdel med blomsterprint og da jeg så denne her, var jeg slet ikke i tvivl om, at den ville blive en garderobefavorit. Og den har da også allerede været på til både fødselsdag, barnedåb, modeshow, fest og på arbejde. Her i sensommeren vil jeg bruge den med en sort eller grå t-shirt og læderjakke, også for at tone det überfeminine lidt ned og give den lidt modspil.

ENGLISH RECAP: I love this über-feminine skirt and look forward to balance it of with a simple tee and a biker jacket as it gets colder. A couple of weeks ago I wore it like this though and went all in on a girly look.

Indlægget indeholder affiliatelinks

(Visited 1.482 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

23 Kommentarer

 1. Den klæder dig virkelig godt (eller du klæder den, om man vil) :-) Hvilken størrelse har du den i?

  1. Takker :) Jeg har den i en xs (det var den sidste tilbage i butikken), men den kunne nok godt have været small, så havde der været lidt bedre plads til at spise og trække vejret ;)

 2. Åh, hvor jeg elsker den nederdel! Du er jo en hel yndighedsparade i den! Den er virkelig fin, og står nu højt på min ønskeliste. Ren sommerromantik, :)

 3. Åh, hvor ser du yndig ud! Nederdelen er simpelthen bare SÅ flot!
  Jeg håber det er okay, jeg lige giver et lille tip videre til andre læsere, der måske også synes, din nederdel er noget så flot, men måske heller ikke heeelt har råd til den (som mig).
  Asos har et helt okay alternativ til lidt mindre penge, og med den rabatkode der i øjeblik hakker 20% mere af prisen, så er det måske værd at overveje. Selvom den ikke er helt lige så flot, så er det da noget derhen af ;-) http://www.asos.com/ASOS/ASOS-Reclaimed-Vintage-Skirt-In-Floral-Scuba/Prod/pgeproduct.aspx?iid=4061316&cid=10062&sh=0&pge=1&pgesize=36&sort=-1&clr=Floral

  1. Tak hvor er du sød Julie! Og så fint med tip, elsker når I hjælper og deler med hinanden :)