Sensommermodus med lang cardigan

Indlægget er udgivet i samarbejde med Bon’ A Parte

cardigan Bon’ A Parte// kjole Bon’ A Parte// taske Céline// solbriller Karen Walker// støvler Esprit// ur Michael Kors (lignende her)// øreringe og halskæde Jane Kønig

Jeg ved godt, at det er en lillebitte smule forbudt, men jeg er altså begyndt at glæde mig til efterår. Det er unægteligt min yndlingsårstid og har været det så længe jeg kan huske. Forstå mig ret; jeg holder virkelig også meget af sommer og dejligt vejr og lyse nætter, men efterår er bare allerbedst. Og i særdeleshed ovenpå sådan en pragtsommer, som vi har haft i år, hvor man rigtig har fået suget til sig af alt det gode. Så glæder jeg mig for alvor til indehygge og magiske efterårsskovture og stearinlys. Og varm kakao. Og frisk, nærmest sprød luft.

For mere efterårskærlighed, tjek min ‘Efterårsliste’ fra sidste år her.

Tøjmæssigt er sensommer og efterår også en af mine yndlingsperioder. Man kan (i nogen tid i alle tilfælde) stadig have bare ben og samtidig iføre sig flere lag, hvilket gør det hele mere interessant og skaber mere dimension end sommerens oftest meget enkle garderobe.

Dette outfit (minus sko og accessories) er fra Bon’ A Partes nye Pre-Autumn katalog, der bugner med sensommerstemning og masser af lækkert tøj. Jeg er især vild med de mange boho-inspirerede styles og kunne også godt se mig selv i bl.a. denne smukke kimono.

I kan i øvrigt vinde et gavekort på 1000 kr. til Bon’ A Partes webhop, læs hvordan længere nede i indlægget :)

ENGLISH RECAP: I absolutely LOVE when the seasons starts to change and the air gets crisp and bring promises of fall (my favorite season). When it comes to apparel this time of year is also my fave, as you can start adding some layers to create interesting contrasts and dimension while still having bare legs.For at deltage i konkurrencen om 1000 kr. at handle frit for hos Bon’ A Parte, skal du blot fortælle mig i en kommentar, hvilken ting du ønsker dig mest fra deres webshop, samt tilmelde dig deres nyhedsbrev i boksen nedenfor. Vinderen får direkte besked. Held og lykke :)

Indlægget indeholder affiliatelinks

(Visited 1.325 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

193 Kommentarer

 1. Hej Emily,

  Godt du kan minde os om, hvor smukt og hyggeligt efteråret er. Synes godt, at jeg kunne bruge lidt mere sommer inden vinterhalvåret begynder, men så er det dejligt, at blive mindet om de gode ting ved efteråret.

  Jeg ville gerne vinde denne smukke lampe: http://dk.bonaparteshop.com/lamp-70316

  Ps. Dine tænder er blevet SÅ flotte – totalt tandpastasmil! :D

  1. Tak <3 Hvor er du sød. Er også SÅ glad for dem, det er virkelig det bedste køb jeg nogensinde har gjort :D

   Dejligt hvis min efterårsglæde smitter lidt :)

 2. Hvis jeg blev den heldigve vinder, så ville jeg vælge disse støvler:
  http://dk.bonaparteshop.com/skindstovlet-75078

  De ville være så perfekte her til efteråret:)

  Jeg er også en af dem, der har hungret lidt efter efterår – selvom jeg virkelig også elsker sommer. Lige netop i dag, hvor der bare vælter ned med regn (og jeg skal udenfor om en times tid), så kunne jeg æde mine ord ;)
  Ej, jeg har det præcis som dig, når det kommer til efterår – det har bare noget særligt over sig:)

  God søndag:)

 3. Efter første måned i et større vægttabsprojekt mangler jeg en kjole til min venindes fødselsdag sidst på måneden. Denne lette sag i efterårsfarver ville være perfekt til formålet: http://dk.bonaparteshop.com/dress-58343 stylet med et par smukke støvler!
  Og så ville det ikke gøre noget, at der var en vamset cardigan til :)

 4. Jeg er en af de piger hvis garderobe består af 70% blomstrede sommerkjoler og små sandaler. Og det er jo virkelig ikke særlig praktisk når man nu faktisk ikke bor i Miami, men derimod i Danmark hvor vejret max. tillader den slags et par måneder om året. Hvis jeg vinder, vil jeg forsøge at embrace efterårs- og vintersæsonen i din ånd, og købe en masse varm strik så jeg slipper for at fryse ;) Min favorit er denne cardigan: http://dk.bonaparteshop.com/knitted-cardigan-64956

 5. Åh, hvor skønt at du også har en efterårs-kærlighed! Personligt kan jeg aldrig beslutte mig for, hvilken årstid jeg elsker mest – jeg holder lige meget af alle fire :) Og nu glæder jeg mig også som et lille barn til bladene falder af, den friske luft og tykke frakker…
  Jeg krydser fingre for, at denne gang er lykkens gang og drømmer om denne smukke sag http://dk.bonaparteshop.com/tunic-33740

 6. Efterår er også min yndlings-årstid! Elsker at putte mig i vamsede cardigans, bløde tørklæder og lag-på-lag.

  Jeg synes, denne cardigan er ret fin. En rigtig hyggetrøje! Den er dejligt lang, så den også kan bruges som overgangsfrakke, den har store lommer, og så er den grå, som er én af mine yndlingsfarver :-)
  http://dk.bonaparteshop.com/knitted-cardigan-37771

  Jeg synes i øvrigt også, at Bon’a Parte har mange fine ting til boligen!

 7. Hvis jeg vandt, ville jeg vælge denne fine taske:
  http://dk.bonaparteshop.com/suede-bag-36028

  Den vil passe perfekt til den ekstra trøje eller tørklædet man behøver her i sensommeren og med efteråret der banker på døren. Den er også stor nok til at bruges til hverdagen med studier og bøger der skal slæbes – nu når det nye semester snart skydes i gang. Som prikke over i’et i en fin efterårsfarve.

 8. Jeg er helt tosset med den cardigan du har på på billederne, så det skal uden tvivl være den. Hav en dejlig søndag

 9. En ny ternet skjorte som denne nedenfor, vil altid være et hit i min garderobe. :) Den vil kunne bruges i en masse kombinationer og giver et casual look til dagligdagens outfit. Super fin til alle 4 sæsoner. På de varmere dage, kan sådan en skjorte bundet om livet også være en rigtig fin detalje, med et par sneakers til at give et mere sporty udtryk. Og så er den tilmed blå, hvilket passer perfekt til min nordiske lyse hudtone. ;)

  http://dk.bonaparteshop.com/shirt-52081

 10. Jeg elsker også regn- og ruskevejr, for det indbyder til lun indehygge af den bedste slags. Men jeg elsker også at klæde mig ordentlig på og gå en tur ud i det, for så er det endnu rarere at komme ind i varmen, når man har fået røde kinder. Jeg forstår dig skam godt :)

  Jeg kunne godt bruge sådan en sort skjorte her: http://dk.bonaparteshop.com/shirt-20572

 11. Denne cardigan er simpelthen så fin og så er den lige i den farve jeg håber på at kunne gå i en masse her til efteråret, nemlig lyserød! Jeg synes faktisk, at det er rigtigt svært at finde en god cardigan og det er heller ikke dem jeg køber flest af, fordi de ofte koster lidt mere end en t-shirt, så det skal også være lidt mere velovervejet når man investere i en god strik. Men denne her er skøn og jeg er allerede en lille smule forelsket og kan se den passe til hele min garderobe (næsten) ;)

  http://dk.bonaparteshop.com/knitted-cardigan-37772

 12. Der er mange fine ting hos bonaparte, så hvis de 1000kr faldt i min kurv ville pengene hurtigt få ben at gå.

  Det er helt sikkert at jeg ville smide denne cardigan http://dk.bonaparteshop.com/cardigan-37335 i min kurv, syntes den er så fin og lige hvad jeg mangler til at gå efteråret i møde med. Oveni ville der nok også klmme en kjole, jeg foretrækker altid kjole frem for bukser.

  Kh Julie

 13. Jeg er ret vild med Art. Nr. 37771 (cardigan) – og med efterår;-) Men jeg er også én af de få, der måske aldrig kan få nok regn;-)

 14. Lækre billeder af en endnu mere lækker dame! Du får alle glæderne frem ved efteråret, som også er en favorit ved mig (hænger tilfældigvis heller ikke sammen med min fødselsdag?).
  Hvis jeg vandt vil jeg ihvertfald bruge pengene på hele deres bolig serie specielt alle deres ting til køkkenet. Jeg er nemlig ved at samle kasser til når jeg flytter hjemmefra.

  Bedste hilsner,
  Julie Mie :)

 15. Helt klart også stor fan af efteråret – men ville ikke bruge de 1.000 kr. på strik eller lign, men derimod deres ruskindstaske samt en smal nederdel.

  Kh

  Heidi

 16. Har kastet min kærlighed på den samme vamsede cardigan som dig, den er super fin og jeg kunne bo i den hele efteråret. Ville helt sikkert osse klikke ét par eller flere af deres fede pudebetræk hjem – de ville passe perfekt i min nye lejlighed!

 17. Hvis jeg frit kunne vælge, ville mit valg nok falde på en af de mange fine kjoler – f.eks. denne strikkjole, som jeg tænker ville passe fortrinligt til en tur ud i efterårsfarverne (jeg har det som dig, Emily – sommer er skønt, men efterår er helt vidunderligt. Fra midt i juli begynder jeg faktisk at længes efter den der helt klare, blå himmel, den skarpe, friske luft og duften af vilde æbler på mine ture i skoven)

  http://dk.bonaparteshop.com/knitted-dress-54775

 18. Hej Emily.

  Det var da en fantastisk konkurrence og sikke dejlige efterårsvarer der er i det katalog, det er svært at vælge, jeg er helt vild med sættet på side 55.

  Hav en god dag.

  Hilsen Lene

 19. Jeg synes denne taske er alt for fin: http://dk.bonaparteshop.com/leather-bag-76841, og lige meget om jeg vinder eller ej, er den ihvertfald tilføjet til min fødselsdags ønskeliste. Har nemlig fødselsdag næste mandag, jaa :) Jeg elsker også efterår ligesom dig, der er så mange forskellige styring muligheder, når vejret ikke er for varmt eller koldt. Men selvom jeg har fødselsdag 6 dage før efteråret er jeg nu et sommerbarn, haha

 20. Hvis jeg vandt ville jeg bruge gavekortet på en ny taske eller et par støvler til at gå efteråret i møde med :)

 21. Jeg er også fan af efteråret. Jeg ville gerne nyde det i den skønne varme cardigan, som du har på på billederne.

 22. Lækker konkurrence :D Jeg er altså blevet helt forelsket i den kjole du har på! :D

 23. Jeg elsker også efteråret, og glæder mig til en masse efterårsudflugter, lækkert hjemmebag og indendørs hygge.

  Det er godt nok svært kun at finde én favorit, når der ikke alene er så meget lækkert tøj, men også en masse skønne sager til boligen. Dog er jeg blevet helt vild med denne cardigan: http://dk.bonaparteshop.com/knitted-cardigan-37772

 24. Okay, så sagen er den, at jeg har haft lidt af et crush på en fyr i et godt stykke tid nu… ej okay det var verdens største underdrivelse, jeg har været total smask vild med ham i alt for lang tid. På den der ”mine hjerneceller slår helt fra, og alle nerver i min krop skriger på ham” agtige måde, suk. (Jeg er sikker på i også har prøvet det).
  Men jeg er omsider kommet frem til, at jeg vil tage mig sammen og invitere ham ud. Så nu mangler jeg bare et killer outfit, som er sexet og ærbart på samme tid, til at kickstarte min selvtillid. Hvis jeg vinder, så vil jeg først købe dette lækre sæt undertøj med diskrete blonder, som giver sættet et sexet underspil: http://dk.bonaparteshop.com/push-up-bra-00242
  Og så står jeg og overvejer lidt, om jeg skal købe dette søde, behaglige sweater/nederdele sæt: http://dk.bonaparteshop.com/sweatshirt-27292
  http://dk.bonaparteshop.com/skirt-27289
  eller en fin, pæn, sort kjole med søde detaljer: http://dk.bonaparteshop.com/dress-60592
  nå men, krydser fingre for jeg vinder, fordi det er vist på tide jeg invitere min fyr ud. Men under alle omstændigheder TILLYKKE til den der gør.

 25. Min trofaste følgesvend igennem mange år har givet op. Det er en stor sorg for mig at skulle sige farvel til en ven der har fulgt mig i tykt og tynd- nemlig min skønne læder bikerjakke. Vi har virkelig haft mange sjove og lækre stunder sammen :) Jeg ønsker mig derfor en værdig afløser og jeg tror denne vil være ideel http://dk.bonaparteshop.com/leather-jacket-33106

  Så kan vi sammen gå efteråret i møde!

 26. Jeg har netop siddet og studeret deres efterårskatalog, og forelsket mig i den kjole du har på. Så den vil jeg have – gavekort eller ej ;-) Jeg får allerede deres nyhedsbrev.

 27. En pæn kjole som den i indlægget (http://dk.bonaparteshop.com/dress-58346) ville være perfekt til både hverdag (hvs. når det ikke “bare” skal være jeans-og-T-shirt-hverdag), men den kan helt sikkert også “dresses up” til en aften ude… Og så er jeg i øvrigt også lidt varm på den cardigan. Den oser af efterårshygge! <3

 28. Ved ikke om jeg kan deltage her hos dig, da jeg allerede er tilmeldt nyhedsbrevet i forvejen (ikke gennem din blog), men jeg prøver alligevel :-)

  En af mine favoritter er :
  http://dk.bonaparteshop.com/knitted-dress-54775

  Tænker den vil være dejlig at dase rundt i herhjemme her i efterår/vinterperioden mens jeg er på barsel.

  Var jeg ikke på barsel ville jeg gå efter workwear og der er jeg vild med denne skjorte
  http://dk.bonaparteshop.com/shirt-43441

 29. Hvad kan jeg sige? Jeg mangler virkelig noget “efterårskluns”, så jeg kan holde varmen over de næste mange måneder.
  Denne fine jakke er helt perfekt til formålet (og at den så tilmed er smart, er blot et ekstra plus på fashion-kontoen)
  http://dk.bonaparteshop.com/frakke-64890

 30. Den her kjole, den er SÅ fin! Jeg er kæmpefan af bordeaux og draperinger og den her har begge dele.