Den lille (løse) sorte

kjole ASOS// taske Aigner (℅)// sandaler Joie (på udsalg)// jakke Zara// halskæde Jane Kønig// ur Michael Kors (lignende her)

Er ked af radiostilheden (igen), men er blevet rigtig syg (igen, var åbenbart ikke dygtig nok til at følge egne velmenende råd). Det skal jeg ikke kede jer med på sådan en fin mandag aften, men lad mig i stedet fortælle om min fredag aften, hvor jeg havde det rigtigt rart og var på date med sød kæreste, en hulens masse virkelig god sushi og nogle lækre sjusser på Karma. Og hvor jeg havde den helt rigtige ‘ud-at-spise-lille-sorte’-kjole på. For den er pæn og tjekket og man føler sig ret hot i den og samtidig er den så løs, at man godt kan spise 4-5 retter (eller flere stykker sushi end man kan tælle til) uden at det kan ses og uden, at der er noget, der strammer. Se dét er en kjole efter mit hoved og en rar forandring for en, der oftest har noget taljeret på.

ENGLISH RECAP: Friday night out in the perfect loose 5-course-date-night-little-black-dress (no food babies will show).

Get the look

Indlægget indeholder affiliatelinks

(Visited 1.861 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

52 Kommentarer

 1. Rigtig flot kjole – den tror jeg faktisk jeg er nødt til at have. Vil du sige, at den er normal i størrelsen eller hvad er din oplevelse?
  På forhånd tak for svar :-)

  1. Jeg synes den er meget true to size (men løs/rummelig), jeg har den i en 8/36, som er min sædvanlige størrelse :)

  1. Mange tak… Havde været hos frisøren den dag, så det er tørret med en diffuser og så er nogle totter snoet med lidt voks :)

  1. Haha… ja, det er nemlig lige hvad den er (god til at dække over). Jeg har den i en 8/36 og det er den størrelse jeg normalt bruger :)

 2. iiihhh, selvom jeg normalt ikke selv går i sort, falder den kjole (med smykkerne til) fuldstændig i min smag! Hvor er den dog smuk :) God bedring smukke Emily :)

  1. Jeg er heller ikke som meget til sort normalt, men da jeg så denne tænkte jeg, at det nok var meget brugbart med en sort kjole i skabet og den lever heldigvis op til forventningerne :) Og så er det jo bare med at få noget farve på fusserne!

 3. Hvor er den fin den kjole – tak for tippet :-) Rart ikke at skulle tænke på at trække maven ind efter at have spist en fem retters ;-) Lige et ekstra spg mht størrelsen. Jeg svinger mellem en 36 og 38, men da jeg er ret høj 175 bliver kjolerne tit for korte til mig i 36 men en 38 kan også nogle gange blive for stor, da jeg samtidig er spinkel af bygning. Må jeg spørge hvor høj du er og hvilken størrelse du ville anbefale? Kender ikke rigtigt Asos’s størrelser

  1. Haha… ja, ikke? Jeg er 165 høj og synes måske den er lige det længste til mig, men ikke noget, der gør noget. Og jeg har godt plads i den. Så mon ikke du kan nøjes med en 36. Håber det hjælper :)

 4. Hej Emily! Hvor ser du fin og glad ud :) Har laenge gaaet og sukket efter Celine Audrey solbrillerne, og de ser jo fantastiske ud paa dig! Men er lidt i tvivl om jeg skal gaa efter den ‘nye’ eller ‘gamle’ model.. Haaber du maaske kan hjaelpe mig :) Er det den nye du har? Mener ogsaa de kommer i to forskellige stoerrelser – har du den lille eller store? Beklager den lange smoere ;)

  1. Åh, det er desværre ikke dem jeg har, mine er et par gamle look-a-likes fra A.J. Morgan købt hos Adélie: http://www.adelie.dk/accessories/sunglasses.html
   Men planlægger at købe Audrey’erne, synes faconen er så smuk og tidløs. Jeg kan bedst lide de ‘nye’, men det er i forhold til mit ansigt. Kan desværre ikke hjælpe med de andre spørgsmål, sorry…

 5. Hej Emily,

  Hvor ser du bare godt ud!

  Jeg kom bare til at tænke på en lidt teknisk ting på din blog.
  Når du som i dette indlæg fx har linket til Karma Sushi så kommer jeg altid væk fra din blog når jeg trykker på linket. Linket bliver altså ikke åbnet i et nyt vindue.
  Nu lyder det som om det er et kæmpe problem, men nogle gange i tøj-indlæg bliver det til meget frem og tilbage :) Selvfølgelig kan jeg højre klikke og sige, linket skal åbnes i nyt faneblad, men hvis nu det var en lillebitte indstilling og du måske ikke havde tænkt over det, ville jeg bare lige sige det :)

  Uanset hvad, har du en super blog! Så tak for det :-)
  Og god bedring!

  1. Tak :) Og selvfølgelig, det kan du tro at jeg nok skal være mere opmærksom på. Plejer egentlig at klikke af i ‘åbn i nyt vindue/fane’, men man skal gøre det manuelt, hver gang man linker, så af og til svipser det ;)
   Selv tak, dejligt at du læser med <3

  2. hvis du sidder ved en mac, kan du holde cmd (haha, kom i første omgang til at skrive mcd :P) nede, og så åbner den linket i et nye vindue. :)

   mvh. nørden. ;)

 6. Hi … Er nødt til at spørge; Hvordan finder du dit lækre etims på Asos ? Syntes det er svært at finde noget nyt ? Er der nogen bestemt side man besøger eller er det en ” blogger ” fordel du har der ??

  1. Hmmm… Næ ikke nogle tricks desværre. Vist bare tålmodighed og held ;) Asos (og andre store webshops) er meget uoverskueligt, så af og til bruger jeg nogle af deres søgefunktioner og så er jeg ofte lidt stædig. Men dejligt at du synes det er nogle fine ting, jeg finder, så gør det, det forhåbentlig lidt nemmere for jer. Måske jeg skal blive bedre til at vise nogle af de ting jeg støder på i collager og lignende, så I slipper for at sidde og trawle hele Asos eller andre shops igennem :)

 7. Hvilken længde har du din fine Jane Kønig-halskæde i? Hvis du kan huske det :-) Tak for altid dejlig inspiration!

 8. Hej Emily

  Hvor er du fin! Og sikke en flot kjole :) Og så er jeg helt vild med tasken, det er lige sådan en jeg går og mangler. Hvor har du købt den henne? Har du evt. et link eller kender en butik hvor man kan købe den?
  Tak for en fantastisk blog!

  Hilsen Stine

 9. Hvor er det skørt. Jeg har haft ledt efter sådan en perfekt drop waist kjole i laang tid og gennemtrawlet Asos side flere gange (senest i sidste uge) uden at finde noget, der var helt rigtigt. Og så er den lige der! Skyndte mig at bestille den :)

  1. Asos er lidt af en jungle synes jeg, dejligt at du fandt den på en anden måde så :)