Koralfeber og blodappelsinsodavand

sweatshirt Rika (på udsalg her i nude)// nederdel Perfectly Simple// taske Gucci// solbriller Karen Walker// halskæde Jane Kønig

Jeg er fuldstændig besat af koralfarvede ting for tiden, så da jeg fandt denne vidunderlige sweatshirt på udsalg i Nué, måtte den fluks med hjem. Og på sammen med den koralfarvede læbestift jeg tippede om i går her. Som om det ikke er nok, har jeg også lige klikket de perfekte, koralstilletter hjem. Overvejer næsten at dyppe håret i min nye yndlingsfarve også. Næsten…

ENGLISH RECAP: I’m obsessed with coral colored items (and lips) at the moment.

Indlægget indeholder affilliate-links

(Visited 945 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

22 Kommentarer

 1. Hov min ven – hvornår er du blevet en discodame?? Den klæder dig da helt enormt!! Og jeg elsker koral (og fersken.. og abrikos.. ) <3

  1. I wish!!! Det er desværre bare Kias jeg lige babysittede… Vil gerne have sådan en. Nu!

 2. Er vild med blusen…. Hvor kan jeg mon få fat i den???
  Og må jeg spørge hvad str. du har?

  1. Jeg købte den i Nué på Gl. Kongevej (der er også et link til den i en anden farve, begge dele oppe i teksten :)). Jeg har den i small :)

   1. De har den også (eller har i alle tilfælde haft) hos Another Nué i Krystalgade. Klem

 3. Jeg må blankt erkende, at der lød et lille “yes” fra mig, da jeg læste dette indlæg på kontoret (ahemm), da den læbestift, jeg bruger p.t., i den helt rigtige korale farve fra The Body Shop snart er brugt op og udsolgt for tiden! Selv er jeg født en blegfis og synes nu også, denne farve klæder mig på trods af min manglende teint ;-) Glæder mig til at modtage den – og håber, den er ligeså god, som du beskriver – bestilte endda to (prisen er tilmed bedre end The Body Shops!) Så tak! :-)

  1. Åh håber sådan at du bliver lige så glad for den som jeg er! Synes det er den helt perfekte farve :)