Blå tee og lyserøde slip-ons

tee Ganni/ nederdel Perfectly Simple// slip-ons Pavement// taske Emily Salomon x Markberg// shopper by Malene Birger// ur Michael Kors// armbånd byBiehl og Anni Lu

Jeg havde den rareste (og varmeste!) søndag i går, hvor jeg nød endelig, at være sluppet af med den omgang ondt i halsen, der plagede mig hele sidste uge. Det genvundne helbred blev fejret til barnedåb og efterfølgende brunch og sidenhen sammen med en hvis sød type. Eller det vil sige, han var egentlig med til det hele, men om aftenen var det kun os to, rundt på gader, stræder og café i Brønshøj. På sådan en helt perfekt sommeraften hvor man snakker og snakker og griner og føler sig meget ung og levende, og som om man har al tid i verden til bare at gå og holde i hånd og spise is.

Og så kan man jo passende gøre det i en blå, blå t-shirt og med lidt lyserøde detaljer. Sådan nydes urbane sommeraftener jo bedst, det ved enhver ;)

Tasken er jeg stadig meget glad for (og stolt over!) og lige nu, er der altså en på højkant på min Instagram (@emilysalomon) til en heldig én af jer. Så kig forbi dér, hvis en ‘pudderleopard’ (ej at forveksle med sneleopard) er noget for dig :)

I dag har jeg en totalt proppet dag med både tandlæge lige om lidt (forhåbentlig allersidste bøjletjek, kryds endelig fingre), et møde og siden et fotoshoot (af mit taskeindhold, ikke mig, tsk tsk), så almindeligt arbejde og derefter middag i anledning af modeugen på Llama (yes!, så kan jeg stryge et punkt fra august-to-do-listen) i aften. Det bliver en god dag, tror jeg.

Håber at I også får en alletiders mandag!

ENGLISH RECAP: A blue, blue tee and some pale pink splashes for a stroll on a hot, hot day in Copenhagen. Loads of ice cream were mandatory!

(Visited 1.011 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

23 Kommentarer

 1. Åh, jeg er sååååå vild med den nederdel! Suk..

  Det lyder jo altså i bund og grund bare som den perfekte sommeraften med alt hvad dertil hører. Godt at du er på toppen igen (:

 2. Har allerede din smukke taske – og er SÅ glad for den. Den giver lige et pift til et hvert look…… Min svigerinde har forelsket sig i min ‘Emily-taske’ ( som den hedder herhjemme) – men ingen kære mor = DEN ER MIN !!

 3. Hvordan deltager man i taske-konkurrencen på instagram?
  Jeg følger dig allerede derinde men kan ikke se noget om nogen konkurrence…hjælp :-)

 4. Totalt off topic, men vil bare sige TAK for at have introduceret mig for curly girl metoden! Nu har jeg testet det i ca. en måned, hvor jeg har vasket det ca. 2 gange med sulfatfri shampoo og ellers med balsam, og mit tykke, krusede hår har samlet sig i de fineste slangekrøller og kruser ikke nær så meget. For første gang i lang tid er jeg glad for mit hår, så tusind tak!!

 5. Godt, din hals er god igen. Der findes nu heller ikke bedre medicin, end søde typer, barnedåb og Brønshøj-hygge (“I Brønshøj er jeg født, der har jeg hjeeemme” :-) )

  Du ser fantastisk ud i de bløde farver, der i den grad komplimenterer din sommerbrune hud og perfekte byCimMahonyHesteManke #perfect
  Kun en ægte optimist forventer en god dag, når tandlægebesøg er på programmet! Jeg lover, at krydse fingre for aller sidste bøjletjek.

  Og når du alligevel tømmer din ALT for lækre taske for indhold, så skriv gerne mit navn og adresse på :-) W A N T E D !!!
  Håber, din dag bliver helt vidunderlig
  Hilsen Christina
  #trueloveganni ♥

  1. Først og fremmest mange tak :)
   Hmm… mange års øvelse er nok det bedste svar. Og så prøver jeg mig meget frem og prøver også ofte noget nyt.

   Jeg redigerer i Photoshop og bruger ofte færdige ‘actions’ (dem kan man både købe og downloade (prøv at google ‘actions for photoshop). Men egentlig gør jeg ikke så meget igen ved billederne, men gør mig umage for at der er så lidt at korrigere som muligt, når jeg tager dem :)

 6. Super flot outfit, og taken er såååå flot!
  Lige et spørgsmål – jeg har samme t-shirt, bare i grå. Forleden vaskede jeg den for første gang (ved 30-40 grader?) og den er krøbet helt vildt! Har du haft lignende problemer? :)

  1. Tak skal du have Cathrine. Nej, det har jeg ikke oplevet, det var da irriterende. Synes du skal gå ind med den, det er jo ikke meningen at den skal blive en anden størrelse, bare fordi man vasker den.

  2. Jeg faldt lige over det her indlæg, og jeg har samme problem. Har haft 3 Ganni t-shirts som alle er krøbet i lægden, og nemt er blevet skæve selvom de er førsøgt trukket i form og ikke er blevet tørretumblet. Øv øv.

   Har givet lidt op på dem. Men hvis andre har en løsning, må de virkelig gerne melde ud :-)