Pink & Plissé

tee See by Chloé (på udsalg)// nederdel Zara (lignende her og her)// kamerataske Decadent// pumps Bianco// halskæde Jukserei

Der er noget uendeligt elegant og feminint over en plisseret midi-nederdel, synes jeg. Og parret med en legesyg t-shirt og lyserøde detaljer, kunne det meget vel gå hen at blive en garderobefavorit til weekendselskabeligheder eller andre særlige lejligheder.

Jeg nyder weekenden, der først for alvor indtraf i går eftermiddags for mit vedkommende. Tak til alle jer, der kiggede forbi Magasin i går, det var mægtigt hyggeligt at møde jer! Efterfølgende drak jeg kaffe og citron shakes med hende her og var siden til herlig 29-års fødselsdagsfest med Dark & Stormy’s og heliumballoner (så er man garanteret en god fest). Nu står den på frøsnappere og kaffe og hygge med kæreste og siden en tur i det fine vejr. Kort, men god weekend :)

ENGLISH RECAP: There’s something really elegant and feminine about a pleated midi-skirt in my opinion. And paired with a playful tee and some pink details it could very well turn out to be a wardrobe stable for a special weekend occasion such as a festive brunch or lunch.

Indlægget indeholder affiliatelinks

Get the look

[show_shopthepost_widget id=”226398″]

(Visited 1.452 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

18 Kommentarer

 1. Hej Emily.
  Jeg har fulgt med på din blog i 5 år efterhånden. Det er ikke tit jeg kommenterer, men ih hvor gør du det altså godt! Jeg så dig i går i Magasin, men havde desværre ikke tid til at stoppe op og snakke. Men du så helt vildt sød og rar ud! :)
  nyd din hyggesøndag!

 2. Hey

  Super fint outfit.

  Nu kunne jeg se, at du havde refereret til den pink taske som kamerataske. Det kunne være virkelig fedt med et indlæg, hvor du viser, hvordan du typisk har dit store dlsr kamera med. Jeg kan selv rigtig godt lide at fotografere, men synes ikke altid det er så handy at have kameraet med i tasken eller det er svært at finde en god taske til kameraet. Hvordan kommer du uden om det?

  1. Hej Julie, jeg har det ofte bare i et stofnet og så ned i min taske (har som regel en stor shopper med), men har lige købt den kamerataske, jeg viser her på billederne og regner med at bruge den fremover, da det både er pæn og kan rumme mit kamera + lidt løse sager :)

 3. Hvor ser du godt ud, Emily!
  Og ih, det tandpastasmil! Det er simpelthen så flot :) Jeg syntes også, du havde et rigtig flot smil inden du fik Invisalign, og jeg havde virkelig aldrig tænkt over, at du havde skæve tænder, men nu, hver gang du viser et smilebillede, tænker jeg på, hvor flotte og lige dine tænder er :) Jeg vil også selv have rettet tænder (skal bare liiige have sparet sammen til det først!), og så håber jeg bare, at resultatet kan blive lige så flot som dit :)

  1. Tusinde tak Anna! Du kan også tro at jeg er glad for det. Jeg sparede også op i en del tid inden og det er noget af det bedste jeg nogensinde har brugt penge på. Det gør en kæmpe forskel (for mig selv) og det eneste jeg fortryder er at jeg ikke gjorde det noget før :)

 4. Neeeej hvor er det bare super fint det outfit! Elsker farvernes samspil, og du ser bare vidunderlig glad ud :O)

 5. Er See by Ctsgirten lille i str? Er helt forelsket i den….men der er kun store str tilbage…

  1. Jep, det er italienske størrelser (don’t ask why, så fjollet), jeg har min i 42 eller 44 tror jeg. Brug evt. deres size guide, så giver det hele mere mening :)

 6. Hej Emily!
  Den er vildt skøn som kamerataske! Det slog mig, om den er rar at være kameraet i? altså jeg ved godt, at den ikke er egnet til længere friluftsture med foto som formål, men stroppen ser bare lidt tynd ud til at bære vægten af de efterhånden ret tunge kameraer over skulderen – har du input til det?

  God weekend!

  1. Hmm… synes den er meget solid og virker rigtig holdbar (men ja, det er en ‘gå i byen kamerataske’;)), men sandt at sige har jeg ikke haft den så længe at jeg kan sige det med sikkerhed. Tør dog godt selv at stole på den ift. mit kamera (og det er jeg MEGET øm om) :)