Boyfriend jeans og mønstret top

top Zara// jeans Esprit (lignende her og her)// sandaler Joie (på udsalg)// jakke Zara (lignende her)// shopper Markberg// ur Michael Kors

Selvom jeg i det store og hele er meget tilfreds med det hylster, jeg nu engang er havnet i, så ville jeg af og til ønske, at jeg var lidt længere. Så kunne jeg nemlig køre boyfriend jeans tilsat sneakers og sweatshirt, uden at ligne en hobbit eller en gangster. Jeg ser af og til nogle piger, der får førnævnte kombination til at fungere og tilmed får det til at se tjekket ud, på den der helt rigtige, afslappede måde.

Men hvis der er noget, jeg efterhånden har lært, når det kommer til garderobe og god stil, så er det, at bare fordi det ser godt ud på en anden pige, der i dette tilfælde er min. 10 cm højere end mig (eller for den sags skyld en model i et blad), så er det ikke ens betydende med, at det ser godt ud på mig. Og i stedet for at begræde eller bruge negativ energi på den slags begrænsninger, så synes jeg altså, det er sjovere at finde løsninger. For mig fungerer boyfriend jeans alle tiders tilsat en feminin top (eller en casual tee og pumps som her) og med høje hæle til.

ENGLISH RECAP: A casual combination of boyfriend jeans, a sweatshirt and sneakers makes me look like a hobbit, but paired with strappy sandals and a feminine blouse, the bf-jeans work much better for me.

Indlægget indeholder affiliatelinks

Get the look

[show_shopthepost_widget id=”228906″]

(Visited 940 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

19 Kommentarer

 1. Og så er der dem af os som bare slet ikke kan få boyfriend jeans til at fungere overhovedet ;) Kan ellers vældig godt lide din løsning (og sender misundelige blikke efter din itsy bitsy talje ;) )

 2. hahhaha, kender det godt! Med mine 165 duer boyfriend jeans heller ikke altid uden en lille hæl. Du skal dog vide at du ALTID ser super godt ud! Meget bedre end den høje model med hættetrøje.. :P

 3. Jeg er også str. hobbit (og tilfreds med det, bare ikke når jeg skal nå noget på øverste hylde..), og jeg har også haft rigtig mange ting jeg ikke synes fungerede for mig; dropwaist kjoler, boyfriend jeans generelt, og den kombination du nævner. For det meste er det dog mest i mit hoved, så nu hopper jeg altså gerne i boyfriend jeans og sneakers.

  Jeg er dog helt enig med dig i, at det er sjovere at finde løsninger i stedet for at være utilfreds med hvad man nu engang har.

 4. Synes det er vildt inspirerende at du altid er så god til at klæde dig efter din højde. Mine ben kunne også godt bruge 5-10 cm mere.

  Toppen du har på er super fin. Har lige studeret den på Zaras hjemmeside. Kan se at den er polyester – er den til at holde ud at have på?
  Synes at nærmest alt tøj er i polyester for tiden.

  Elsker i øvrigt din blog :-)

  Mvh Julie

  1. Tusind tak Julie. Det havde jeg faktisk slet ikke set selv, men jeg synes den er helt ok og ret let og lækker. Skal dog siges at jeg generelt er en frossenpind og ikke har varmeproblemer med den slags tøj, hvis det er det du tænker på?
   Dejligt og tak for at du læser med <3
   Klem