En gang til

skjorte, cardigan, nederdel, tørklæde, armbånd og sko By Malene Birger// taske Céline Trio// solbriller Karen Walker

Det her er et af mine personlige yndlingsoutfit, der har været på bloggen i år. Det er et sæt, jeg stylede for by Malene Birger i foråret i forbindelse med en ELLE Style Awards. Og eftersom tøjet ikke var i butik dengang, men er det nu og det i det hele taget er et look, der emmer af sensommer og efterår-lige-om-lidt, så fik jeg lyst til at poste det igen.

Jeg synes at et pencilskirt hører til noget af det pæneste. Og så synes jeg også, det er noget af det allermest sexede, man som kvinde kan hoppe i. På en god, gammeldags facon. Hvis man så ikke ønsker, det skal blive fuldstændig Mad Men (selvom jeg til hver en tid ville takke ja til, at ligne Christina Hendricks!) og man gerne vil holde looket opdateret omend hofteklyngende, så kan den stramme underdel kombineres med en løs skovmandsskjorte i flanel (denne er lidt ekstra vaks og med indbygget kontrast i form af similiudsmykningerne) og en lang, ulden cardigan.

Hav en rigtig dejlig weekend allesammen!

Ps. Jeg er blevet interviewet hos Alt for Damerne, om hvordan jeg får arbejdskabalen til at gå op og for- og bagsiden af blogmedaljen. Læs interviewet her.

Pps. Håber at se en masse af fynbo-læserne i Magasin i Odense i dag 16-18 til skønhedsspas :)

ENGLISH RECAP: In pencil skirt and ready for fall! 

Indlægget indeholder affiliatelinks

(Visited 609 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

 1. Hold op hvor er det fint og hvor ser du godt ud! Det virker som det perfekte efterårsoutfit med farverne og den lune cardigan. Og så stemmer jeg i øvrigt i med Vivi – rigtig godt og inspirerende interview!

 2. Jeg sagde det også sidst, da du postede outfittet, men bliver nødt til at sige det igen: Du ser simpelthen så hamrende godt ud! Det bliver ikke mere stilet på allerbedste og coole vis

 3. Hej Emily

  Jeg prøvede at kommentere på det relaterede indlæg, men eftersom at det efterhånden er gammelt forstår jeg at du ikke svarer, så nu prøver jeg et nyere indlæg :)

  Jeg ved jo at det er længe siden at du skrev din Paris guide og dermed længe siden at turen fandt sted, jeg forsøger dog alligevel at snuse mig til lidt erfaring ang. monet-turen

  Jeg har netop bestil en tur til Paris og Monets have er et must-see! Jeg vil derfor høre hvordan i fandt der ud? Jeg ved jo at det er en togtur fra selve Paris :)

  Tak for en skøn guide, jeg glæder mig nu endnu mere!

  1. Kære Sara,

   Jeg har desværre ikke været ude i Monets have (endnu), har blot kigget på åkanderne inde i Orangeriet i selve Paris. Men ved at det kan lade sig gøre og ønsker dig en dejlig tur :)

   Kh.
   Emily