Sneakers og striber

jakke Zara (gammel)// tee Minimum// nederdel Inwear// sneakers Diadora// taske Céline// solbriller Karen Walker

I går hang Penny og jeg ud på Islands Brygge med og hos vores bedsteste veninder. Med andre ord var det hedengangne pigekollektiv samlet, noget vi har en ambition om at gøre ugentligt, men som snarere bliver hver fjortende dag. Men jøsses hvor går sådan en uge efterhånden også bare lynhurtigt.

Uanset mødefrekvens og ugehastighed, så var det en mægtig hyggelig aften. Jeg fik pizza med salsiccia og kartoffel og så er min lykke næsten gjort. Når det toppes af med søde piger, is med kokos og saltkaramel og solnedgang over Amager, er det ret tæt på perfekt.

ENGLISH RECAP: Classy gone casual thanks to the sneakers (and bored border collie) for a beautiful spring night in Copenhagen out with the girls yesterday.

(Visited 499 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

24 Kommentarer

 1. Kære Emily, jeg kom lige til at spekulere på, hvordan transporterer du egentlig Penny fra Brønshøj til fx Bryggen? Løber hun ved siden af din cykel eller hvordan?
  kh Nanna

  1. Som regel i bil og af og til ved siden af cykel, men synes det er lidt scary i København, der er lidt for meget gang i cykelstierne til at jeg synes det er helt forsvarligt… :)

 2. Hvor er I fine! Emily stil som jeg bedst kan lide den, og med et kæmpe smil til :)
  Saltet karamel er sååååå godt, det er min nye yndlingskombi!

 3. Hvor er du fin. :-) Og Penny er så dejlig – minder mig om min gamle BC, som desværre er død nu. Åh, jeg glæder mig til at få en BC igen, men det skal ikke være før ungerne er blevet store, for det er så tidskrævende med sådan en hyperintelligent hund. Og samtidig er det jo det, der gør dem så gennemført fantastiske! Nyder alle dine billeder af Penny og sidder bare og drømmer lige så stille … ;-)

  1. Åh, ja det er altså verdens bedste hunde (hvis man er til det selvfølgelig) og kan godt forstå du savner. Hun gør mig dagligt SÅ glad, med al hendes energi og persisterende livsglæde! Men fin og fornuftig overvejelse og så kan du glæde dig og planlægge i ro og mag :)

  1. Beklager det sene svar :)

   De kan fås her:
   Invasion
   Flavour
   Le Fix
   Magasin

   Terminal A i Odense

   BA10 i Århus

 4. Du er simpelthen så skøn- der er et eller andet livsbekræftende over din blog og din måde at skrive på:) Bliver altid inspireret og i godt humør.

  Du skulle være forfatter, er sikker på du ville skrive nogle fantastiske bøger.

  Ha’ en skøn dag med dine kære :)

 5. Hvor ser du bare smuk ud, og hvor er det en dejlig hund du har, og hvor lyder det dog som en hyggelig aften!

 6. Lyder også som noget nær den perfekte aften med god mad & is :) Og hvor dejligt I lige kan mødes igen, men ja, en uge går utroligt hurtigt, så er det nok også bedre at sige hver 14. dag.