Små ting

{Frøken pletmås med til frisøren}

Er i den priviligerede situation, at der simpelthen var for mange ‘små ting’ til et indlæg, så vi tager fem i dag og de resterende fem i morgen. Dobbelt op på rare sager og fine øjeblikke – se dét er noget jeg kan lide.

I dag skal jeg til 1-års fødselsdag i det fine vejr. Og så ser jeg ellers frem til en dag helt uden planer i morgen. Satser på dejligt vejr og læsning og måske en lille fredags-cocktail eller -is i haven. Håber at I nyder fridagen(e) :)

ENGLISH RECAP: My hairdresser, peonies, a nice breakfast meeting, ELLE Style Awards, my ‘puppy’ and the first Danish strawberries of the season made the past week extra special.

{Hos min frisør får man pænt hår og kaffe af pæn kop}

{Pæoner i min stue}

{Morgenmøde på Atelier September med miss Beautyhero.dk. Min fine taske var selvfølgelig med}

{Jørgen Nørgaard hyldes til ELLE Style Awards, fineste afslutning på en fantastisk aften}

{De første danske jordbær}

(Visited 697 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

18 Kommentarer

  1. Jeg er fan af dobbelt op på små ting! Dine indlæg hjælper mig lidt med at prøve at fokusere mere på de små ting i en travl eksamenshverdag, så at der er dobbelt op lige nu, klager jeg bestemt ikke over ;) Vi fik også de første danske jordbær i tirsdags, og det var et hit!

  2. Sikke nogle fine billeder. Jeg er så vild med din hund, hvor er den bare dejlig, og din blog ligeså.

  3. Jeg er også ret vild med disse indlæg – man bliver virkelig mindet om, hvordan ´smukhed´ kan skabes i små hverdagsglimt. Dejligt! Tak for det :)

  4. Hej Emily. Hvor går du til frisør nu? Jeg gik nemlig også hos kendra hos beauty avenue, men hun er jo stoppet. Har du fundet en anden der kan gøre det ligeså godt som kendra? Hilsen Mie

    1. Det har jeg. Mie hos Studio Cim Mahony (der er link oppe under billedet). Dog ret dyrt… :)