Flere små ting

{Endnu en sukkulent til samlingen}

For at understrege vrimlen af små rarheder for tiden, så kunne jeg ikke holde mig til fem ting, som jeg ellers skrev i går, så her er hele otte små hverdagslykkestunder og -sager. Jeg samler på dem, gør jeg.

Og det er heldigvis en evne man kan opøve, så det er bare med at komme i gang. Uanset om man dokumenterer det på en blog, Instagram eller bare for sig selv, så er det anbefalelsesværdigt at lægge mærke til og sætte pris på det man godt kan lide. Så er der også mindre tid til at fokusere på det, man ikke bryder sig om ;)

ENGLISH RECAP: 8 nice things and stellar moments from the past week. I’m collecting them ;)

{Morgenmad for to hos Nordisk Brødhus}

{Jeg læser Martin Kongstads Han danser på sin søns grav for tiden og er overmåde begejstret}

{Shopping til væggene med Penny (hun er min indretningskonsulent) hos den cool plakatbiks Just Spotted}

{Fine notesbøger og kortholdere, også hos Just Spotted}

{Sødeste sweatshirt til pressevisning hos Edith & Ella. I butik til efteråret}

{Salade Niçoise på mine forældres terrasse}

{Rosé på Beau Marché i fredags med Mie og Katrine… og min taske…}

{Pæonerne igen. Tænk at noget kan være så pænt…}

(Visited 823 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

19 Kommentarer

 1. Hej Emily! Tak for et skønt indblik i din hverdag :) Her kommer et lidt alternativt spørgsmål, som jeg ikke er sikker på, om du kan svare på – afspilleren på dit 6. billede – ved du hvilket mærke det er? Synes den er rigtig lækker :)

  1. Nej, jeg vidste det desværre ikke så dejligt at I kan hjælpe hinanden :) Klem til jer!

   1. Det er jo lige det, og man tager ikke skade af at hjælpe andre – selvom de så måske får fat i Beolit’en = misundelse herfra! ;)
    God dag til jer begge. :)

 2. Ej men altså, jeg bliver sgu virkelig i godt humør af de her indlæg! Jeg vil også snart købe blomster, tror det bliver når den sidste eksamensopgave er afleveret på mandag. Velfortjente blomster!

  1. Dét skal du gøre. Held og lykke med slutspurten og god sommerferie lige om lidt :)

 3. Hej Emily! Et lille ønske.. Jeg kunne rigtig godt tænke mig en ny guide til gode bøger, som kan sluges henover sommeren

 4. Jeg faldt også pladask for Kongstad. Du skulle tage også at læse hans roman fra i vinters, “Fryser Jeg”, en fin føljeton på Mikkel Vallins udskejelser (omend novellesamlingen rammer endnu mere lige i øjet)

 5. Jeg elsker dine små ting indlæg! De er så hyggelige. Jeg ved ikke om du kan svare på mit spørgsmål, men det kan aldrig skade at prøve.
  Ved du mon, hvor vandglassene fra Nordisk Brødhus er fra? Dem med det fine harlekinmønster.