Små ting

{Morgenmad med damerne på Granola i weekenden}

Sidste uge havde jeg ferie og det blev en ret perfekt blanding af afslapning, hjemlige praktikaliteter og blogrelateret arbejde og ditto møder. Og så fik jeg set en masse dejlige mennesker, som jeg ikke synes jeg ser ofte nok til daglig. Og var til to navngivningsfester og en 30-års fødselsdag. Alt i alt en ret perfekt uge med tilpas meget ‘arbejde’ til, at jeg nu føler mig ovenpå og lidt foran, og tilpas meget afslapning og fest til at det trods alt var ferie.

Denne uge er startet på bedst tænkelig vis med en kæreste (og læge-lige-om-lidt), der i går fik 12 i sin næstsidste eksamen. Det skulle selvklart fejres i går aftes med stegt flæsk og øl fra Nørrebros Bryghus og is fra Ismageriet. Intet over, intet under. Så nu satser jeg blot på at resten af ugen arter sig lige så pænt :)

ENGLISH RECAP: The small things that made the past week something special. A mouthwatering brunch with friends, a great lip balm, posters and prints for my walls, a very special ring, peonies and puppy encore, and new, cool boots for summer.

{Ny læbepomadefavorit fra Eve Lom}

{Sort/hvide billeder, fotos og kort, der venter på at komme op at hænge. Dem i rammer er fra Just Spotted, der i øvrigt giver 15% på alle varer til mine læsere med koden EMILY}

{Min yndlingsring, der er en sammensmeltning af mine forældres vielsesringe}

{Pæoner igen, igen, igen}

{Og hende her igen, igen, igen. Nu med charmeklud}

{Perfekte sommerankelstøvler}

(Visited 1.122 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

28 Kommentarer

 1. Ihh hvor er de fine de støvler.
  Jeg har et spørgsmål, som har meldt sig et stykke tid, nemlig om du går op i økologi? Fx har jeg set at du har en del naturlige beauty produkter… Og kunne du tænke dig at fortælle om det nogensinde er en overvejelse i dine tøjkøb?…
  Det er selvsagt noget jeg går meget op i når jeg blogger om det ovre på http://www.bedremode.nu

  1. Dét gør jeg, men nok mest når det kommer til madvarer, hvor jeg er meget bevidst om økologi og/eller bæredygtighed og lidt i min daglige tilgang til forbrug og skønhedsprodukter, men ikke så meget når det kommer til tøj må jeg nok indrømme :)

 2. Virkelig sød idé med ringen. Måske jeg skulle spørge min far om lov om vedr. hans og min afdøde mors ring.

  ps: altid er vild med pletsnuden og hendes nye bandana :-)

  1. Undskyld jeg lige hopper ind i din kommentar :-)
   Jeg mistede min far for snart 7 år siden og min søster, min mor og jeg har fået smeltet deres ringe sammen og lavet tre små hjerter som halskæde..
   Blot endnu en ide og du vil blive SÅ glad for at have ringene i et samlet smykke!

   1. Det er vel nok også en sød idé og en rigtig fin måde hvorpå I alle har kunnet få et smykke :)

  2. Jeg er i alle tilfælde SÅ glad for min, min far døde for snart 13 år siden og det er en fin måde at ‘have ham med’ og mindes ham :)

 3. Tillykke med den flotte karakter til din kæreste! Har selv en søster, der gennemførte medicinstudiet med bravur, som jeg er pavestolt af :-)

  1. Dét kan jeg godt forstå, det er virkelig også et helt sindssygt hårdt studie, hatten af for dem! :)

 4. Håber ikke, du synes, det er for privat, men jeg er nysgerrig efter at høre, hvordan du og din kæreste mødte hinanden henne? :-)

  1. Hmm… måske lidt eller ikke for mig, men måske for ham, tænker lige over det og hører ham ad og så er det måske en historie jeg vil dele på et tidspunkt :)

   1. Tak, fordi du i hvert fald vil overveje det. Forstår totalt, at det naturligvis kræver, at din kæreste er helt fjong med det :) Det kunne egentligt også være sjovt at høre, hvad han siger til hele blogfænomenet :)

 5. Sikken en fin ide og tanke at smelte dine forældres vielsesringe om! Og tillykke med din seje snart-læge-læreste. Det er sgu godt gået!

 6. Der er intet bedre end dine ‘små ting’. Jeg elsker tanken om at sætte pris på de små ting her i livet ikke se så materielt og overfladisk på alting. <3

  mathildesunivers.blogspot.dk

 7. Sejeste støvler – er allerede klikket hjem :) Penny-tøsen er skarp og lækker som altid, skønt med hund ikk !

  1. Dem bliver du glad for :) Åh, jo det er det bedste i verden, kunne ikke leve uden!

   1. Hej Emily…. Så er mine fine støvler dukket op :) Syntes de ser mærkelige ud på foden eller er det blot mig ? Gider du vise en styling med dem på ? Takker …..