Glimmersandaler og mønstret jakke

jakke Second Female// jeans Rag & Bone// tee Second Female// sandaler Bianco (c/o) // taske Céline// solbriller Ray Ban

I går var jeg ude at pleje mine tømmermænd og blive luftet lidt i min barndomsby, Frederiksberg. Blandt andet i min alleryndlingsgade i hele verden: Værnedamsvej. Dér var vi på Granola og efterfølgende et smut i fine Dora, hvor jeg som sædvanlig måtte lægge beslag på mig selv, for ikke at købe hele molevitten på stedet. Udflugten foregik tilmed i nysselige, nye glimmersandaler og alting var så rart, at jeg næsten ikke kunne mærke, at jeg havde haft en lidt for herligt, festlig lørdag aften.

ENGLISH RECAP: Sunday stroll in new glitter sandals.

(Visited 1.387 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

20 Kommentarer

 1. Hvor ser du godt ud! Farvesplash, mønster og glimmer er slet ikke for meget, og apropos at jeg til dit tidligere outfit måske ikke helt kunne se det overført til mig selv, så kan jeg se det her meget bedre, fordi bukserne er holdt i sort. Tak for inspirationen!

 2. Jeg er helt viiildt med dette outfit! Jeg synes, jakken giver prikken over i’et.. Sååå derfor har du et link til den eller hvad navnet på den er? Den må ind i min gardarobe :-)
  God dag !

  1. Kan ikke lige finde den på Second Females webshop, men den hedder Sion Jacket Junglprint Black :) Jeg er også helt vild med den og den kan ligesom pifte alting op :)

  1. Meget true to size, jeg har dem i 28 og det er det jeg normalt bruger. Lidt stretch, men ikke meget :)

 3. Hvordan er jakken i str ? Bruger normalt 40 :-)
  Er fornylig begyndt at følge med på din blog du har virkelig go stil og man får masser af inspiration
  Kh en “gammel dame” på snart 40 som nægter at være kedelig klædt ;-)

  1. Tak hvor er du sød :) Jeg har en medium og den er måske lige en anelse stor, men kunne godt lide den lidt oversize, så vil sige at de er meget reelle i størrelsen :)

 4. Hvilken tykkelse har jakken. Altså er den helt tynd eller er der lidt fòr? Den er virkelig fin. Fed stil du har :)

  1. Den har lidt for og er så at sige en lidt lunere sommerjakke :) Mange tak skal du have :)