I’M A B.A.G. L.A.D.Y.

Annonce

lille crossbody taske Adax// leopard shopper Adax// strik Ganni// nederdel Ganni// solbriller Karen Walker// armbånd byBiehl og Pandora// pumps Ganni (samme model anden farve her)

Min gode bekendte Sine blev noget bekymret, da hun læste dette indlæg, om hvordan jeg var begyndt at blive draget af det simplere, når det kom til påklædning. Hun kan nemlig ret så godt lide mønstermix og masser af farver og blev helt bange for, at jeg var ved at gå væk fra den slags. Frygt ej Sine! Nok er jeg OGSÅ blevet glad for det mere basic/casual/neutrale, men man kan ikke tage mønstermixeren ud af mig. Således drak jeg kaffe og havde det pragtfuldt med Mie (der også agerede dygtig fotograf) i Frederiksberg Have i hele 4 mønstre på én gang. Leopard (vigtigst af alle mønstre), striber, camouflage og roser på en og samme tid, på et og samme menneske. Det var rart.

Borset fra at være mønstermixer, så er jeg også en værre ‘bag lady’, både forstået på den måde, at tasker har en helt særlig plads i mit hjerte og min garderobe (som beskrevet her), men også forstået sådan, at det snarere er reglen end undtagelsen, at jeg har to tasker (eller flere) med mig. Kig bare med her, her, her og her eksempelvis. En stor shopper til alt mit rod alle mine sager; kamera, gear til Penny, evt. computer, skiftesko, pigedims, tørklæde, vandflaske, snacks, solbrilleetui osv. og så en lille, dekorativ taske til pung, mobil, nøgler, læbepomade og andre nødvendige småting, der ikke må blive væk.

ENGLISH RECAP: Hi I’m Emily and I’m a pattern mixer and a bag lady.

(Visited 445 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

26 Kommentarer

 1. Skønt outfit. Godt du ikke har lagt sådanne sæt på hylden. For jeg havde faktisk tænkt, at din stil var begyndt at blive liiiidt kedelig ift. tidligere Dagens. Jeg er ikke så meget til sorte jeans, hvid t-shirt, læderjakke-looks. Så har ‘holdt mig oppe’ på dine fede boligindlæg.

 2. Jeg har det lidt svært med mønstermix, og når jeg prøver, tænker jeg ofte at jeg da egentlig ser utrolig kikset ud, haha. Er du nogen gange i tvivl om hvornår det er fedt mønstermix eller kikset mønstermix? Altså ikke at du overhovedet ser kikset ud her, for det gør du bestemt ikke, men hvis jeg iførte mig det samme, tror jeg hurtigt jeg ville føle mig lidt off =/

  1. Hmm… næ, men måske jeg burde tænke over det?! ;) Ej, tror virkelig på det gamle stiltip med at man skal tage noget på, man har det godt i, så hvis det ikke er tilfældet for dig i mønstermix, så er det nok bare ikke lige sagen for dig. Dog er jeg også tilhænger af at man udfordrer ens stilgrænser en lille smule (dog indenfor nogenlunde komfortzone), så måske du skal prøve en lillebitte smule? :)

   1. Det var bestemt ikke ment som en hentydning, for jeg synes du gør det der mønstermix super godt! Jeg tror jeg vil prøve at være knap så konservativ og mere modig fremover, for man kan sgu da kun blive i godt humør af en masse mønster ;)

 3. Jamen altså striber. Er der noget jeg er, udover også at tilhøre kategorien taskedame, så er det stribeentusiast.
  Må vist bare overgive mig og få denne fine variation hjem engang i den nærmest fremtid.

 4. Åh, nu er jeg bare endnu mere glad for, at jeg lige har klikket den fine blomster nederdel hjem fra Ganni hjem. Tak for dejlig inspiration :)