Sennepsgul forårsfrakke

// frakke Y.A.S //

I bloggens ungdom var jeg kæmpe fan af sennepsgul se bare her, her (i ombre-perioden og her (jep, dengang var lokkerne også blonderede). Og selvom jeg troede at den kærlighedsaffære var ovre, så var jeg ikke i tvivl, da jeg så denne frakke. Og har man knap så meget hang til karry, så kommer den også i grå :)

Jeg har ferie fra job i denne uge og selvom den også skal bruges på en hel del praktiske og ikke mindst blogrelaterede sager, så er det iste og boglæsning i haven, der trækker mest lige nu.

Hav en dejlig aften :)

(Visited 959 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

  1. Det er sjovt at se de indlæg igen, for det var lige da jeg begyndte at læse med på bloggen her :)

  2. Hold nu op – den er flot!
    Den kommer vist på studenter-ønskelisten ;)
    Har du forslag til fine studenterkjoler?