L.U.C.K.Y.

tee Basic Apparel// solbriller Prada// jeans Rag & Bone// taske Céline

I dag har jeg det stik modsat i lørdags. Har fået det helt rigtige ben ud af sengen og kunne slet ikke vente med at tage hul på dagen, så Penny og jeg tyvstartede og stod op inden vækkeuret ringede. Der er blevet gået en lille tur, drukket kaffe og spist skyr med rabarberkompot og efter et bad (mest mig, tror vi lader vapsen slippe) tror jeg vi snupper en tur til, inden jeg cykler på arbejde.

I går morges startede dagen også fantastisk. Stod og børstede tænder og kiggede ned i min have, hvor havefeen tilsyneladende havde været på spil i løbet af natten. Alt ukrudt (og der var meget!) var luget væk og der var fejet og ordnet og det hele så, så pænt og indbydende ud. Jeg overtog haven i en meget sørgelig forfatning og har ikke rigtig fået gjort noget ved den. Altså bortset fra at klippe hækken i lørdags. Det var genstand for ret meget dårlig samvittighed, men anede ikke hvor jeg skulle starte eller stoppe. Så jeg lod stå til.

Og så skete det utrolige: Verdens sødeste mand valgte på eget initiativ og helt uopfordret at bruge hele sin mandag aften på at fikse min have. MENS han passede min hund, mens jeg var til ELLE Style Awards. Tror det er det sødeste, nogen nogensinde har gjort for mig. Føler mig meget heldig!

(Visited 551 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

27 Kommentarer

 1. SIkke en solstråle historie! :)
  Kan du ikke lige give et hint til hvor man finder sådan en sød mand som din? ;)

   1. Orv ja, det var en smart idé!
    …bare du ikke giver ham et ekstra øje eller et ekstra sæt ben ;)

 2. sødeste mand du har .0)) dejligt med overraskelser af sådan en karat.

  håber du havde en god dag til ELLE Style Awards, og dejligt humøret er vendt. Det kender vi alle, at have dårlige dage, en del af livet. Dejligt, at du deler både de gode og de lidt svære dage. At leve et sandt og realistisk liv –

  SMUK sommerdag til dig.
  SMIL Lene, Århus :0))
  http://justlove2ndhandbyleneb.blogspot.dk/

 3. Ved du, hvad solbrillemodellen hedder? Jeg synes nemlig ikke, at jeg lige kan google den frem… :-)

 4. Det må man sige er kærlighed! Han lyder bestemt som en keeper. Der er ikke noget bedre end at blive overrasket på den måde – slet ikke når det er noget man slet ikke selv gider og derfor har udskudt det i lang tid. Håber I kan få tid til at nyde haven i det gode vejr der nu er kommet frem!

 5. Sikke en dejlig historie her fra morgenstunden af! :) Dejligt du har fundet sådan en sød mand – He’s a keeper ;)

  1. Nej, den er ikke helt så overskuelig. Har spurgt dem og fået følgende svar: Urban Living, København K, Norr, København K, Urban Room, København N og i Strand Gårdbutik, Smørum, der også har webshop. Håber det kan bruges :)

 6. Han lyder helt fantastisk!
  In my humble opinion er sådanne overraskelser på højde med en surprise ferie el. lign.
  High five til ham!

 7. Det er dog det mest romantiske jeg længe har hørt. Jeg elsker elsker gaver der er gratis og tit betyder de så meget mere. Fantastisk kæreste du har fået, hold du godt fast i ham.