Skriv en kommentar

7 Kommentarer

  1. Godt nytår :) Det virker på tøjkavalkaden som om, du har fået en lidt mere enkelt stil her i 2015. Og til tider lidt ‘skater/street’. Har du bevidst skiftet stil, måske din kærestes stil har påvirket dig? Jeg kan godt lide det. Men håber også der kommer flere ‘girly’ ootd i det nye år ;)

    1. Tak og lige over :) Det er ikke så bevidst, det enkelte er nok noget med alderen og at jeg har fundet frem til min rette ‘tøjhylde’ efter at have eksperimenteret en del og det street helt sikkert min kærestes påvirkning ;) Er blevet præsenteret for nogle brands og styles jeg slet ikke kendte før, men som jeg føler mig rigtigt godt tilpas i :) Men skal nok lade være med at lægge tøsepigen helt på hylden. Kram Emily

  2. Den her slags indlæg, er helt klart nogle af mine favoritter. Det er fedt at få inspiration til nye måder at style ens tøj på, nogle kombinationer man måske ikke selv havde tænkt på. Så endelig mere af den slags. Rigtig god dag til dig ☺