Bordeaux cap & oilskin

bordeaux4

oilskinsjakke Barbour// tørklæde Black Lily// strik American Vintage// tee Anine Bing// jeans Selected Femme// støvler// Bianco by Camilla Pihl// kasket Poler// halskæde Louise Kragh// headphones Skullcandy// taske Goyard

På trods af at jeg var lidt skeptisk, da vi flyttede hertil, er jeg kommet til at synes mere end godt om Islands Brygge. Selvom vi bor i nybyg, hvilket jeg faktisk også er kommet til at synes om (hej kæmpe vinduer og vaskesøjle), så er vi lige ved siden af de hyggeligste, gamle, brostensbelagte gader. Og så er der vandet, der dagligt gør mig glad for slet ikke at tale om, at vi har natur, heste og Amager Fælled lige i ‘baghaven’. Nå ja, og 5 minutter til Kødbyen og Vesterbro og 10 minutter til Rådhuspladsen.

Hvad det var, der var mig så meget imod, kan jeg ikke rigtigt komme i tanker om længere. Det er skægt hvordan sådan noget langtfra er statisk og ændrer sig i takt med, at man føler sig hjemme.

Hermed lidt billeder fra en gåtur i vores hood og ‘baghave’ :)

bordeaux5bordeaux1bordeaux6bordeaux7bordeaux2bordeaux8

(Visited 1.955 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

15 Kommentarer

 1. Hej Emily. Jeg har netop lavet den omvendte af dig: er efter fire år på Bryggen rykket til Nordvestkvarteret hos min kæreste. Og selvom jeg er glad, og det vigtigste er at bo sammen, så kan jeg godt love dig, at jeg godt ved, hvem jeg synes, den heldige er. Jeg elsker ikke Bryggen for de hundrede tusinder badegæster, der vælter ind om sommeren, men for Fælleden, vandet, lokalmiljøet, Tobis, Brugsen, nærheden til Indre By og og og. Tillykke med dit hood – selvom du er overbevist:-)

  1. Haha… modtaget! Ja, jeg er altså også virkelig glad for Bryggen (nu). Men hvad er Tobis??? Kender jeg ikke endnu? Kram og hils Nordvest, der nu også er fin (jeg syntes godt om at være så tæt på Nørrebro)

   1. Tobis er en deeeejlig lille kaffebar i Leifsgade! Prøv den – tror, du ville synes om den! Det er også ham der ejer Bryggen 21. Og ja, NV kan da bestemt også noget;-) kram

  1. Enig, jeg er virkelig også blevet fan <3 Skørt at vi ikke er rendt på hinanden endnu egentlig. Kram!

 2. Hej Emily, jeg har tænkt over noget længe… Er det bare mig, eller er din stil ikke blevet meget mere “street” efter du mødte din nuværende kæreste? Ikke fordi det gør noget – du ser jo så sweet ud! (for nu at bruge et streetet udtryk ;-)). Er det noget du selv har tænkt over?

  1. Haha… jo du har nok ret ;) Jeg er sådan en ‘run away bride’ (altså der hvor Julie Roberts foretrækker de samme slags æg til morgenmad, som den mand hun nu engang er sammen med) hehe… MEN sandt at sige så har han inspireret mig meget + præsenteret mig for styles og mærker, jeg ikke selv kendte eller umiddelbart var gået efter, men som jeg er blevet helt vild med og føler er meget mig og som jeg er godt tilpas i. Men ja, må nok give ham en hel del af æren ;) Kram og god weekend
   Ps. Er så glad over at se sweet ud!

 3. Så sød kasket – hvor har du købt den? Er vild med farven, der gør det hele lidt feminint, selvom det stadig er street.

  God weekend.