Blondekjole til fest og hverdag

Emily Salomon blog photos by Marie My Nemesis Babe-7

Denne her kjole kommer til at hænge på mig til den kommende måneds mange festligheder. Og jeg planlægger også at bruge den til hverdag. Se mere og læs om hvordan jeg vil style den til hhv. hverdag og fest ovre på FEEL SELECTED i dag.

For det er næsten synd og skam udelukkende at bruge festkjolerne til særlige lejligheder, når de fint kan tones ned og være en feminin kontrast til eksempelvis en grov strik og et par biker-boots :)

Emily Salomon blog photos by Marie My Nemesis Babe-16-2Emily Salomon blog photos by Marie My Nemesis Babe-24Emily Salomon blog photos by Marie My Nemesis Babe-22

FOTOS: MARIE MY

 

(Visited 2.836 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

23 Kommentarer

 1. Jeg er også faldet for den kjole, men valgte at købe den i flaksegrøn – også virkelig pænt. Men var nødt til at gå en størrelse op. Og det ved jeg selvfølgelig godt er ligemeget, men synes at jeg har oplevet før, at selected femmes tøj er småt i størrelsen.

  1. Åh den er også så smuk i den grønne, den kan jeg godt forstå du er glad for. Det har jeg også oplevet med nogle af tingene, ikke den dog – men sådan er man jo så forskelligt skruet sammen ;) Knus Emily

 2. Hej Emily,
  Sikke en fin og elegant kjole. Hvilken størrelse har du den i? Den er så flot til dine kurver :)

  1. Tusinde tak Christina, og ja, den sidder til alle de rigtige steder ;) Min er str. 36. Klem Emily

 3. Fantastisk smuk kjole!

  Jeg blev fristet med det samme og gik over for at lægge den i kurven (det er jo tanken bag sådan en opfordring, ikke;-)?)

  Det er selvfølgelig ikke din skyld, Emily, men lidt ærgerligt at hoppe over kun for at finde ud af, at den udelukkende findes i str. 34 og 36 (med kommentaren om at Selecteds tøj ofte kan være lidt småt i størrelsen, tør jeg i hvert fald ikke satse på nogen af de to.)

  Nå, det var bare et pip – mest til Selected – om pænt dårlig timing…

  1. Tak Susanne, den må være udsolgt så. Hvis du har mod på det, så er jeg sikker på at de har den i en af Selecteds mange butikker, så er det også nemmere at ramme helt rigtigt med størrelsen. Den findes også i en smuk mørkegrøn, lokke lokke ;) Kram fra mig

 4. Hej Emily, hvor ser du godt ud! Og dejligt, at du er ved at være på højkant igen :-) . Jeg har et par – muligvis lidt mærkelige – spørgsmål, som jeg håber, du kan hjælpe med: Er du stødt på en langærmet (enkel) kjole, der kan bruges til fest, som “skjuler” mave og hofter – evt. en der “skjuler” mine knæ også? Har du nogle forslag til enkle/ensfarvede/sorte sko uden hæl, som kan bruges til fest (er ret høj + kan lide at danse og hoppe)?

  Fortsat god bedring! Og undskyld, ved godt at det er meget specifikt…

 5. Hej Emily!

  Må jeg være fræk og spørge, hvad størrelse, du har den i (og svarer det til, hvad du plejer at bruge?)?

  Det kunne være fedt at se et par eksempler / høre forslag til andre versioner af at nedtone den til mere hverdagsbrug. Er det noget, du kan lokkes til, mon;-)?

  Er bikerboots med/uden hæl?

  1. Hej Susanne,

   Jeg har den i en 36 og det passer fint med det jeg plejer :)

   Ville bruge den med tætte strømpebukser og en striktrøje over til hverdag og bikerboots (uden hæl). Altså sådan at kjolen kun synes som ‘nederdel’ og ved ærmerne.
   Knus
   Emily