Uld, silke og læder

Emily Salomon blog photos by Marie My Nemesis Babe-6

leather pants Second Female// silk top Custommade// cardigan American Vintage// jewelry Pandora// pumps Bianco (old)

Jeg bliver nok aldrig træt af kombinationen af uld, læder og silke og det her er et godt eksempel på noget meget afslappet (leggings, stroptop, vamset cardigan og rodet knold), der alligevel bliver interessant og endda lidt sofistikeret pga. materialerne og et par fine detaljer som printet og blonden.

Lige som jeg kan lide det til mine dage på hjemmekontoret :)

english-med-grey21

I never tire of the combination of wool, leather and silk and this is a nice example of something rather casual (leggings, strop top, chunky cardigan and messy bun) that all of a sudden looks more interesting and put together thanks to the different materials and a couple of cute details such as the print and lace of the top.

Just the way I like it for my days at the home office :)

Emily Salomon blog photos by Marie My Nemesis Babe-17Emily Salomon blog photos by Marie My Nemesis Babe-14

Emily Salomon blog photos by Marie My Nemesis Babe-5Emily Salomon blog photos by Marie My Nemesis Babe-8Emily Salomon blog photos by Marie My Nemesis Babe-12

FOTO: MARIE MY

 

(Visited 2.900 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

20 Kommentarer

 1. Det er virkelig et pænt sæt!! Jeg har endnu ingen læderbukser, men vil så gerne have det. Hvad skal man gå efter? Og kan de mon ikke findes billigere, men stadig gode? Har fx set på dem fra Toogoodtobebasic…

  1. Mange tak :)

   Det tror jeg, men kan ikke udtale mig om andre end dem jeg selv har (disse + fra Inwear), så tør ikke sige om de billigere er lige så gode… Ellers er det måske en mulighed på udsalg om lidt :)
   Jeg kan godt lide nogle med en anelse stretch i læderet
   Selv drømmer jeg om et par fra Anine Bing med masser af flotte lynlåsdetaljer, men det bliver lidt af et opsparingsprojekt ;)
   Klem

 2. Så pænt et outfit :-). Vil du afsløre, hvilken størrelse du har bukserne i – jeg tror, at vi er nogenlunde samme størrelse nemlig?

  1. Hej Louise,
   Mange tak :) Det kan du tro, de er en medium, men er faktisk lidt ærgerlig over at jeg ikke tog dem i en small, de har givet sig en del nemlig. På den anden side hader jeg når ting sidder for stramt, så det er nok meget godt alligevel ;)
   Kh.
   Emily

 3. Jeg er enig, det er virkelig en god kombination. Kan godt lide når tøjet kan bruges både som hjemmehygge tøj men også som ud af huset tøj.

  For et godt stykke tid siden (år ?) kunne man købe nogle støtte ting, mener der var armbånd imellem bla. Kan man stadig købe disse?

  1. Ja det er nemlig slet ikke så tosset :)

   Av, er ikke helt med… Kan du huske hvilken sag man støttede? Og/eller hvordan armbåndene så ud? Kram Emily

   1. Jeg mener det var til støtte for nogle kvinder i et andet land, men er ikke helt sikker. Mener også man kunne købe muleposer eller noget lignende.

 4. Jeg vil ønske jeg var bedre til at klæde mig “pænt” på, når jeg har dage hvor jeg ikke skal uden for døren. Jeg bliver hurtigt så forfalden til, hvad vi herhjemme kalder “hyggebukser”, og en t-shirt.

  1. Sådanne dage har jeg også, men prøver som regel at gøre mig lidt umage, for ellers bliver der lidt for mange dage i hyggebuksen, når nu jeg arbejder hjemmefra ;) Kram Emily

 5. Tænker jeg må gå efter en af toppens kusiner, når jeg har fødselsdag lige om lidt.
  Har flere v-necks der kan få lidt nyt liv og pang med sådan en sag i garderoben.

  1. Den øverste lille er fra byBiehl, den i midten med hestesko fra Pandora og den med bogstaverne fra Jane Kønig (P’et med sten er dog fra Pandora) :) Klem

 6. Søde Emily <3 du har den fineste blog i verden.
  hjemme hos os (min mor, min cockerspaniel og jeg) bruger vi ofte dig i daglig tale. Fx siger min mor at hun vil have kartoffelkage, jeg prøver at hive i den anden retning, men når hun siger "Emily gør det også… Se på Instagram" Så kan jeg ikke sige nej! Også når snakken falder på deodoranter Siges sætninger som "Emily siger altså at det er bedst uden antiperspirant…" – så tak for det og tak for dig.

  1. Silke tak tak tak for den kommentar, den fik mig virkelig til at smile <3 SÅ hyggeligt at jeg er en lille del af jeres fine hverdag. Kram til dig, mor og cockerspaniel

 7. Hej Emily,
  Sikke et flot outfit! Har luret på flere af Elvira toppene længe, men hvordan er de i størrelsen? Det ligner din er lidt oversize..?
  På forhånd tak for hjælpen.

  1. Modellen er lidt oversize (eller lidt løs/lang) :) Jeg har den i en 36, men er også hobbit, så alt afhængig af hvor lang man er så er længden måske ikke helt så voldsom som på mig :)

   Det var så lidt :) Klem

 8. Vildt lækkert outfit, og jeg er helt vild med toppen :-) Er det blot din bh, du har indenunder, som man kan skimte på nederste billede, eller er det en top? Det ligner nemlig noget blondeværk, der ser rigtig fint ud under toppen :-)