Blå alting

blaaa1

frakke Inwear// strik American Vintage// tee Mads Nørgaard// nederdel Zara// taske Goyard// støvler IRO// ringe, armbånd og halskæde byBiehl

Så fløj endnu en uge afsted, hvilket disse billeder mindede mig om. De er nemlig taget sidste søndag, hvor min mor og jeg spiste den dejligste (og vildeste!) brunch på MASH på Skovriderkroen og for en gangs skyld havde god tid til at snakke. Bare os to. Uden noget der forstyrrede. Så hyggeligt.

Denne søndag byder på en lille løbetur (første i 2 måneder og siden hjernerystelsen – wish me luck) og noget julehygge-klippe-gløgg-pakkeleg hos venner i eftermiddag. Og så skal jeg skrive julekort til den store guldmedalje.

Dejlig søndag til jer :)

blaa6blaaa3

blaaa5blaaa8

 

(Visited 1.798 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

 1. Elsker også blåt-i-blåt og frakken er så smuk. Er det en ny model fra InWear? Synes nemlig ikke jeg kan snuse den op nogen steder online :-)

  Kh,
  Sanne

  1. Hej Sanne,

   Takker <3 Den er fra starten af denne sæson, så ved ikke om den er helt udsolgt... Prøv evt Boozt og ellers måske i fysiske butikker hvor de har Inwear :)

   Kram

 2. Åh. Held og lykke. Jeg håber at det gik godt. Det kan altså være en kende skræmmende, når man skal afsted på første løbetur efter sådan en omgang. Men bare man tager det stille og roligt, og mærker efter :)

  1. Tusinde tak Matilde <3 Det gik rigtigt fint omend kondien var noget mærket af pausen ;) Men det var dejligt og jeg tog det stille og roligt og nøjedes med en lille tur. Tak for omsorgen. Klem