Mine farver

Emily Salomon blog photos by Marie My Nemesis Babe-6

coat Ganni// knit Acne// jeans Selected Femme// scarf Acne// beanie Carhartt// boots Ivylee// bag Balenciaga// 

Der er mange ting, der har ændret og udviklet sig, siden jeg startede bloggen for mere end 6 år siden. Men farverne i designet har fået lov at blive og gå igen. En pudderagtig lyserød, nuancer af grå og så sort. Derfor – og fordi jeg ellers er ret begejstret for lyserøde ting – tror mange også, at jeg er en hund efter at gå klædt i lyserødt. Det er ikke helt tilfældet, men af og til gør jeg en undtagelse. Som med strikken i dette indlæg. Ja, faktisk er hele outfittet i samme farver som min blog ;)

english-med-grey21

A lot of things have changed and evolved regarding my blog in the past 6 years. But the colors of the design have remained the same. A powdery pink, shades of grey and some black. Therefore – and because I’m generally excited about pink things – people tend to think that I’m crazy about wearing pink. That’s not really the case, but once in a while I make an exception. As with this pretty knit. Actually the whole outfit is in the colors of my blog ;)

Emily Salomon blog photos by Marie My Nemesis Babe-15

FOTOS: MARIE MY

 

(Visited 1.836 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

3 Kommentarer