Små ting

laglace

{Lagkage på dejligste La Glace}

Jeg er efterhånden ved at have det helt godt igen ovenpå hjernerystelsen og er så glad for at kunne nyde december og ikke mindst få afvilket og afsluttet året på ordentlig vis. Jeg ser sådan frem til de næste par ugers julehygge og ikke mindst selve juleaften og det der venter på den anden side. Dagen efter jul smutter vi nemlig på nytårsskitur til Østrig med nogle venner. Årets sidste rejse. Glæder mig!

Den kommende uge står udover det sædvanlige i boligens tegn. Vi har aftalt at alle større ting skal være fikset inden jul. Således skal mit kontor være færdigt eller i alle tilfælde funktionelt (der står stadig et par flyttekasser, host host), de sidste loftlamper skal hænges op, vi skal have bogreol i stuen, hylder i gangen osv. De to sidstnævnte er vi ved at få lavet hos en snedker og jeg er så spændt på resultatet. Og glæder mig til endelig at være helt på plads.

Det er altså altid en noget langstrakt proces, når jeg flytter og indretter ;) Noget jeg elsker (ok det sidste, ikke det første), men bliver nu altså noget så dejligt at have de store linjer i orden, så det blot er detaljenusseriet, der er tilbage.

Håber I får en rigtig dejlig uge <3

english-med-grey21

Some of the little things that made the past week a little more fun and special. Cakes at one of Copenhagens oldest and finest confectioners; La Glace, the coolest towel that I look forward to show of on a white beach in the new year, that my bf liked the tee I gave him yesterday in his advent calendar, a GREAT brunch, that I finally managed to replant my philodendron and two pair of oh so pretty and over the top sneakers.

pendleton

{Adventsgave fra min kæreste i går. Pæneste strandhåndklæde (fra hans egen butik). Så mangler jeg bare en ferie til et sted med en hvid strand ;)}

motorious

{Adventsgaven til ham var heldigvis også et hit og kom fluks på}

mash

{Mest overdådige og lækre brunch på MASH på Skovriderkroen}

filodendron2

{Jeg har endelig fået plantet min fingerphilodendron om. Det var noget den kunne lide}

nakedxreebok2

{Og det her var noget mine fødder kunne lide. Nakeds seneste colab med Reebok}

Skoene er en gave fra Naked.

(Visited 2.543 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

13 Kommentarer

 1. Hvor lyder det bare spændende med personligt fremstillet bogreol! Den håber jeg i hvert fald, at vi får lov til at se mere til her på bloggen. Det er altid en ting jeg er nysgerrig ved hos bogelskere, for hvordan får man bedst plads til al den kærlighed samtidig med, at man holder det pænt?

  God uge til dig, søde Emily! :)

  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Jeg GLÆDER mig også helt vildt. Hvis alt går som planlagt har vi den næste uge, fingers crossed :) Klem

 2. Hej Emily. Hvordan passer du din fingerfilondendron, og hvor gammel er den? Jeg fik en i sommer, men der er kun kommet et enkelt hul i det ene blad, så jeg er i tvivl, om jeg gør noget forkert. Jeg vander den en gang hver anden uge, og den står ved min terassedør, men sjældent i direkte sollys ret længe ad gangen.

  1. Hej Nikoline,
   Den er fra oktober sidste år. Jeg vander den hver 2.-3. dag (ikke for meget ikke for lidt) og så står den ret lyst. Da jeg købte den havde den 3-4 større blade med huller.

   Hullerne i bladene er dog ikke nogle der kommer over tid, men nogle bladene har fra start (sådan er det i alle tilfælde med min), den sætter et nyt blad, der nærmest folder sig ud fra stænglen og som så er stort og har huller, det er helt tyndt og lysegrønt først og bliver så tykkere og mørkere efter det har foldet sig helt ud.
   Tror min har fået ca. 5-6 nye store blade mens jeg har haft den.

   Håber det hjalp :)

   Kh.
   Emily

 3. Det var nogle dejlige “små ting” – som altid :)
  Godt at høre du er ved at være frisk igen!
  Må jeg spørge hvor du har fundet den store potte til din philodendron??
  God uge til dig :)

  1. Det er altså det bedste, et af mine yndlingssteder i København. Plejede at kommer der hver december med min morfar som barn :) Klem og tak