Små ting

penny

{Hende her. Altid}

Sidste uge var af den både hyggelige og produktive slags. Jeg er med igen ovenpå al hovedpinen (både i overført betydning og bogstaveligt talt) og er atter nogenlunde tilbage i den life/work-balance (ja, det er lidt fortærsket, men kan ikke komme på bedre udtryk), hvor jeg trives godt.

Den kommende uge bliver om muligt endnu bedre for i morgen kommer vores reol (fingers crossed) og mine bøger får dermed endelig et hjem. Og på fredag stikker min kæreste og jeg på en mini-mini-ferie til yndlings-Sverige.

Håber at I også får en rigtig dejlig uge <3

english-med-grey21

Some of the little things that made the past week even a little better. My sweet, sweet border collie, a strawberry cake, Christmas market and new kicks, yet another lace top for my collection, blue skies and Frederiksberg Castle, cute stamps for my Christmas cards and a shorter and lighter hair cut :)

strawberrycake

{Jordbærkage på Café Europa}

julemarked

{Julemarked på Nørrebro og nye sneaks}

blonder

{Endnu en fin blondetop til samlingen, god under v-hals eller solo som festtop}

frederiksbergslot

{Frederiksberg Slot i strålende sol i lørdags}

julekort

{Julemærker og hyggelige frimærker med honningkagehjerter må der til julekortene}

hair

{Lidt lysere, lidt kortere. Hanna hos Gun-Britt har tryllet med mit hår igen :)}

 

(Visited 1.862 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

 1. Oh my, jeg kan se, at jeg skal et smut på Europa ;)
  Og fine blonder. Hvordan er den i størrelsen?

  1. Ja, den var altså god <3

   Synes den er meget 'true to size' :) Jeg har den i en 36.
   Klem Emily

  1. Det er ‘peak snow’ fra essies 2015 vinterkollektion. SÅ pæn, næsten hvid, men lige med et hint af lyserød :) Klem

 2. Hvor er dine smarte sneaks fra? Synes at dine ‘små ting’ faktisk inspirerer til at man selv stopper op og tænker over alle de de ting der er sket i løbet af ugen, det kan give et dejligt tilbageblik. ☺