En til Penny, en til mig

gaver2

Forleden var jeg forbi min yndlingsboghandel for at købe julegaver. Og sørme om der ikke også røg en lille før-julegave med hjem til mig selv. Patti Smiths nyeste bog M Train. Som så mange andre var jeg fuldstændig bjergtaget af Just Kids og er det egentlig også af Patti Smith sådan helt generelt, så jeg er nysgerrig på, hvad hun nu byder på. Glæder mig til at læse den i juleferien, men måske jeg tyvstarter lidt allerede i dag og i morgen når vi smutter på badehotel i Sverige.

Og det er ikke kun mig, der får før-julegaver. Penny er en heldig starut, der har fået den mest nuttede øko-elg fra Lucys Choice, som hun kan bære og tygge i uden at få skadelige sager i sig. Men for elgens skyld tror jeg, at vi reserverer ham, til når hun leger sammen med mig, ellers mangler han arme, ben og gevir i løbet af et splitsekund, hvis jeg kender hende ret…

Skulle hilse fra Lucy og Penny at sige, at man kan få 15% på alting med koden Penny og at 10% af hele julesalget går til Dyreværnet. Bare hvis I mangler en lækker gave til jeres firbenede venner.

For jo, jeg giver altså Penny julegaver. Måske det er skørt, men det er også lidt hyggeligt. Hvad med jer? Giver I jeres dyr julegaver?

english-med-grey21

One for my dog Penny, one for me. I bought myself a little pre-Christmas gift the other day: Patti Smith’s newest book ‘M Train’. I loved ‘Just Kids’ (and Patti Smith in general) so I really look forward to read this one during the Holidays. Or I might even start tonight…

Penny even got a gift. The cutest eco-muse that is safe for her to carry around. I don’t know if it’s safe for the muse though, so I plan to reserve him for supervised tug-of-war with me only. Otherwise he’ll be missing limbs and antlers in a second or two… 

gaver1

 

(Visited 2.251 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

21 Kommentarer

 1. Jeg kunne ikke vente med at give gaven til min hundeven, så i sidste weekend fik hun en pivedyrsgummikylling (meget ucharmerende gave ;)) og hun elsker den allerede, og slæber den med sig rundt overalt i lejligheden <3

 2. Ja da!

  Pluto får julegave, og det forkælede pelsdyr får også en godbidsjulekalender med 24 stykker guf i december. En tradition min mor indførte, så den er jeg helt uden skyld i ;-)

 3. Jeg har ønsket mig selv samme bog i julegave, krydser fingre for, jeg får den, så jeg har noget at læse i i juledagene!

  1. Uh heldige asener, sådan et vil jeg også gerne have str. hobbit ;) God jul til jer allesammen :) Knus Emily

 4. Min Ludvig får advendsgaver. Så han har både modtaget rensdyrgevir (noget han ikke er herre vild med – men ejeren er!), et nyt hundetegn og en kæmpe sovepude, som han ligger og snorker i lige nu.
  4. Advendt må han dele med mine forældres hunde. Et stort kødben til alle 3 :)
  God jul, Emily.

  1. Avra hvor Ludvig er heldig (minus gevir ;)). Rigtig glædelig jul til dig og ham <3

 5. Vi gør også herhjemme – og de får også julegaver fra vores familier – disse faktisk som de eneste, der bliver prioriteret plads til i kufferten, når vi drager mod varmere himmelstrøg til jul og nytår – med vores hunde, selvfølgelig – som vi btw også holder fødselsdag for :) (hunde-)freaks – I know :)

  Og tak for øko-legetøj, – vi går op i økofoder herhjemme – men har aldrig skænket legetøjet en tanke…

 6. Selvfølgelig får mit dejlige vovsedyr også julegaver. Som et andet utålmodigt barn, står hun og roder i gavebunken under træet, da hun kan lugte sit røget kødben, sådan et får hun hver hver juleaften og den varer faktisk hele året selvom der bliver tygget rigtigt meget på den. ☺

  1. Haha… hvor er det sødt… og lidt uartigt <3 Måske Penny også skal have sådan et. Klem til jer

  1. Ih hvor ærgerligt, den er ellers så nuttet. Men de har nu også nogle andre fine :)

 7. Selvfølgelig skal dyrene have julegaver! :) i min verden er de ligeså stor en del af familien som alle andre. Men jeg er også vokset op i en familie hvor vi også altid har fået julegaver af dyrene ;)
  Meeen, når det så er sagt så har min elskede cocker spaniel, Jazz, fået en ny seng i julegave, den fik han så i starten af december.. og en ny sele, som han også har fået… Min kæreste og jeg kan ikke rigtig vente med at give ham tingene til juleaften :)

  Mine forældre har faktisk også lavet en adventskalender til ham, det er simpelthen så hyggeligt og sødt! :)

  1. Åh hvor fint Malene. Og hvor er det sødt at I slet ikke kan vente med at give ham tingene :D God jul til jer allesammen <3

 8. Jeg har ikke selv dyr, men er vokset op med både hund og kat. Dyrene har altid fået gave hjemme ved mine forældre og gør stadig den dag i dag. Det er til gengæld de sødeste dyr ever!
  De giver nemlig gaver tilbage til mig, min kæreste, min bror og hele hans familie :)
  Meget betænksomme dyr :)