Genopladning

ystad1

Åh nogle hyggelige og afslappende 24 timer vi havde på dejlige Ystad Saltsjöbad fredag til lørdag.

Et døgn med nærhed, ro og hvile. Så, så godt.

Den helt perfekte længde til at nå at koble lidt af og føle, at man er på en lillebitte ferie.

En ferie af den slags hvor man kun går rundt i badekåbe og tøfler og spiser virkelig god mad. Og sover længe. Og drikker vin om aftenen og tager fjollede selfies sammen. Og bader og svømmer. Og bare nyder.

ystad4

Og ligger i en kæmpe sofa og spiser fyldte chokolader og læser bøger og magasiner. Slet ikke så dårligt.

Jeg er til gengæld så dårlig til at tage den slags pauser derhjemme. Også i weekenden. Altså sådan et lille pusterum på 15-30 min hvor jeg laver ingenting eller læser en bog. Det må blive mit nytårsforsæt. Flere små, hyggelige pauser.

For se bare hvor glad jeg bliver af det…

ystad2

Ystad Saltsjöbad havde inviteret os på opholdet. Og tak for det :)

(Visited 1.776 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

15 Kommentarer

 1. Hej Emily … det ser virkelig hyggeligt ud :-) Jeg er nu heller ikke altid så god til bare at sætte mig i sofaen med en bog eller et blad og bare slappe helt af. Kommer altid lige i tanke om noget der skal laves eller gøres eller findes – og så har jeg ikke rigtigt ro, før det er gjort :-) God søndag, kh Maiken

  1. Det er PRÆCIS sådan jeg har det. Men man må kunne blive lidt bedre til pauserne tænker jeg? For de er vist både sunde og rare ;) Klem Emily

  1. Haha… dét kunne jeg godt bruge lidt af Lisbeth. Måske vi skal bytte vaner :) Kram

 2. Det lyder og ser virkelig rart ud! Og jeg synes, det er et meget fornuftigt nytårsforsæt, jeg også vil huske: Flere pauser (og fyldte chokolader) :)

 3. Det er skønt med pauser – både ude og hjemme!

  En af mine planer for 2016 er at besøge Ystad Saltsjöbad. Min kæreste og jeg har talt om det i mindst to år, så i 2016 skal det være – og jeg glæder mig allerede :-)

  1. Åh dét skal I altså glæde jer til. Det var første gang min kæreste var der og selvom han ikke lige er spatypen, var han vildt begejstret :) Klem Emily

 4. Det ser bare helt vildt hyggeligt og fantastisk ud.. Det er lige sådan et break man har brug for en gang i mellem og især her i juleperioden, hvor tiden bare forsvinder mellem hænderne på en..

  Frejjack.blogspot.dk

 5. Hej Emily :-) Uha hvor jeg bare ønsker mig et ophold som dette til en fødselsdagsgave til min kæreste (og jeg) ;-) du beskriver lige det jeg holder allermest af ved en ‘get-away’ :-) Jeg vil spørge om du har andre end Ystad Saltsjöbad som du vil anbefale? jeg er desværre ikke så kendt i København og vil gerne det aller’bedste (til en god pris;)

  Mange hilsner Marikka
  ps. rigtig god vandretur på Hærvejen. Du skal ikke stresse med at svare på denne besked :-) jeg kender godt det der med at koble (heeeeelt) af :-)

  ps. Jeg ved ikke om du kan huske mig. Jeg kender dig også lidt privat (fra Charlotte Anderbergs fødselsdage) derudover elsker jeg dit univers herinde :-)

  1. Hej Marikka
   Er det lige meget hvor i landet (eller Sverige) det er? Jeg synes virkelig Ystad er blandt det bedste, der er indenfor rimelig afstand fra København, men ellers er Falkenberg og Tylösand i Sverige også dejligt.
   Og ellers er der Skodsborg helt tæt på København. I Jylland er Hotel Vejle Fjord vist det bedste, men har endnu ikke selv prøvet…
   Der er ofte nogle gode tilbud på Ystad (især hvis man kan i hverdagene) og så er det et hit at tilvælge deres ‘Creek Experience’ eller en behandling.
   Selvfølgelig kan jeg huske dig <3 Kram E
   Ps. og tak for de søde ord, så hyggeligt at du følger med